Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

ΣΑΕ, έκθεση πεπραγμένων γιά τον χρόνο 2008: Συστηματική η εξαπάτηση των Απόδημων


Οι ψευτοηγέτες του διαλυμένου ΣΑΕ, με την σύμπραξη μελών της Βουλής της Siemens συνεχίζουν ακάθεκτοι και χωρίς ντροπή.
Ψεύτικα στοιχεία, ανακρίβειες. Προσβλητική γιά τον Ελληνισμό ΗΠΑ η έκθεση της περιφέρειας (μονομερής, χωρίς έγκριση Συμβουλίου).
Γιά τον Συντονιστή ΗΠΑ, Ομογένεια είναι οι αυλοκόλακες τριών Οργανώσεων, με πρώτη την Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών, που δεν έχει να επιδείξει ουσιαστικό έργο, αλλά λειτουργεί με ''ανακοινώσεις'', γι' ατομική προβολή της προέδρου της! (Κατά ''σύμπτωση'', οι 3 Οργανώσεις είναι αυτές, στις οποίες είναι ανακατεμένη η επικοινωνιολόγος του, κ. Ν. Μπίσκα).
Kωμικές, γελοίες δηλώσεις του πρόεδρου της Βουλής της Siemens, Δημ. Σιούφα: Mιλά γιά ''έργο και προσφορά'' του ΣΑΕ (οι Ομογενείς, ούτε έργο, ούτε προσφορά βλέπουν. Το μόνο που γνωρίζουν είναι ότι το ΣΑΕ διάλυσε τις ομογενειακές Οργανώσεις).
Πότε θ' ασχοληθεί εισαγγελέας με τα κονδύλια στο ΣΑΕ και τις ''μίζες'' σε αξιωματούχους στην Ελλάδα;
Γιατί η Ελλάδα επιμένει να κρατά στη ζωή μιά νεκρή Οργάνωση; Τι συμφέροντα -οικονομικά και μη- εξυπηρετούνται;
Η ΑΠΑΤΗ: Αν και δεν υφίσταται νομικά το -''συνταγματικά κατοχυρωμένο''- ΣΑΕ στην...Ελλάδα(!), πολύ χρήμα φορολογούμενων μοιράζεται, μέσω άλλης... εταιρίας
(αναλυτικά)


(Η έκθεση και τα σχετικά σχολιάζονται στον 24-7Radio.us. Eκεί ''λέγονται τα πράγματα με τ' όνομά τους'')

'Εκθεση Συμβούλιου Απόδημου Ελληνισμού γιά τον χρόνο 2008 (δόθηκε στην δημοσιότητα, 7 Ιουλίου 2009):
Μέρος Α
Μέρος Β


Η παράδοση της έκθεσης στον πρόεδρο της Βουλής και οι κωμικές δηλώσεις
(στις 7 Ιουλίου 2009, όπως δημοσιεύτηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΑΕ)

ΣΑΕριτζήδεςΟ Πρόεδρος της Βουλής κ. Δημήτρης Σιούφας παρέλαβε την Ετήσια 'Eκθεση 2008 του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού από τον Πρόεδρο του Συμβουλίου κ. Στέφανο Ταμβάκη. Στη συνάντηση παρέστη και ο Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής της Βουλής για τον Ελληνισμό της Διασποράς κ. Νίκος Τσιαρτσώνης και η Γραμματέας του ΣΑΕ κ. 'Oλγα Σαραντοπούλου.

Παραδίδοντας την Έκθεση ο κ. Ταμβάκης δήλωσε τα παρακάτω:
«Είμαι στην ευχάριστη θέση εκ μέρους του προεδρείου να σας παρουσιάσω την Ετήσια Έκθεσή μας. Φέτος περιλαμβάνει δύο τόμους: ο ένας τόμος είναι οι δραστηριότητες του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού και ο άλλος τόμος είναι οι εισηγητικές προτάσεις. Εδώ θα βρείτε τα αιτήματα και τις προτάσεις μας από όλες τις περιφέρειες με έναν τρόπο πιο κωδικοποιημένο, πιο εμπεριστατωμένο και πιο σύγχρονο από πέρσι. Υπάρχουν επίσης προτάσεις του Προεδρείου για συγκεκριμένες δράσεις, κάτι το οποίο κάνουμε πρώτη φορά ώστε να διευκολύνουμε και το έργο της Βουλής και εσάς προσωπικά στην καλύτερη ανάγνωση των αιτημάτων μας και στην καλύτερη επίλυση των διαφόρων προβλημάτων μας για την οποία είμαστε βέβαιοι. Θα ήθελα επίσης να σας ευχαριστήσω για τη συμπαράσταση όλης της Βουλής και ιδιαίτερα της Διακομματικής Επιτροπής. Ευχαριστούμε όλους τους βουλευτές που παρακολουθούν τις εργασίες μας στις περιφέρειες καθώς και εσάς προσωπικά για τη συμπαράσταση στο έργο μας».
(kalami.net)
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.