Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Από απόδημοι ΕΛΛΗΝΕΣ, γίναμε ''Ελληνισμός της Διασποράς''


Από απόδημοι ΕΛΛΗΝΕΣ, γίναμε ''Ελληνισμός της Διασποράς'': Στα μουλωχτά η Βουλή της Siemens, άλλαξε τα...φώτα των Ομογενών και την ονομασία της μόνιμης διακομματικής Επιτροπής. 'Ετσι, από ΕΛΛΗΝΕΣ που ζούμε εκτός Ελλάδας, γίναμε -γενικά και αόριστα- ''Ελληνισμός της Διασποράς''.
(kalami.net)

Oταν ''το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι'' (δηλώσεις του πρόεδρου της ''Βουλής της Siemens'' Δημ. Σιούφα)
ΣιούφαςΟ πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, γνωστότερη ως ''Βουλή της Siemens'', Δημ. Σιούφας, παραλαμβάνοντας την έκθεση πεπραγμένων του ΣΑΕ γιά τον 2008, είπε, εκτός των άλλων: «Εκ μέρους όλων των βουλευτών θα ήθελα να συγχαρώ το Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού για το έργο του και την προσφορά του στον Ελληνισμό της Διασποράς». Το ζήτημα είναι ότι το ΣΑΕ δεν υλοποίησε καμία από τις βαρύγδουπες εξαγγελίες του, παρά τα εκατομ. ευρό που του δίνουν τα κορόϊδα οι 'Ελληνες φορολογούμενοι και δεν έχει να επιδείξει οποιοδήποτε έργο ή προσφορά. Αντί να κάνει ανεύθυνες δηλώσεις ο κ. πρόεδρος, αφού αγνοεί τα γεγονότα, ας ασχοληθεί καλύτερα με τον άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό των βουλευτών του από την -κάθε- Siemens και ας κάνει καμιά έρευνα γιά τα οικονομικά του ΣΑΕ, γιατί ''βρωμούν'' (στις παροικίες οργιάζουν οι φήμες ότι από τα κονδύλια γιά το ΣΑΕ ''βολεύονται'' και βουλευτές του). Τον ευχαριστούμε γιά την ''αγάπη'' και το ''ενδιαφέρον'' του πολιτικού-κομματικού κόσμου της Ελλάδας προς τους Απόδημους, αλλά αυτή η ''αγάπη'' υπήρξε θανατηφόρα και το ''ενδιαφέρον'' καταστροφικό, την τελευταία δεκαετία. Σε ''κάφρους'' νομίζει ότι απευθύνεται ο κ. πρόεδρος;
μακακαςΤον γνωρίζετε τον κύριο ''Κosher''; Διαβάζουμε στ' αθηναϊκά ΜΜΕ ότι ο εικονιζόμενος είναι υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος γιά τους Απόδημους. Το μόνο που μας θυμίζει από φωτογραφίες, είναι πως συναναστρέφεται με παπαδαριό, με τις εβραϊκές Οργανώσεις κλπ, εργάζεται (δηλ. αργόσχολος) στο ''μαγαζί'' της Ντόρας κι εμφανίζεται καμιά φορά στo καφενείο ''Βουλή της Siemens'' στο Σύνταγμα. Επειδή οι Απόδημοι αγνοούν την ύπαρξή του, ούτε θέλει να τους γνωρίζει, ούτε θέλουν να τον γνωρίζουν, μπορείτε να μας πληροφορήσετε πως τον λένε και τι δουλειά ακριβώς κάνει; 'Εχουμε πληροφορίες ότι τον ψάχνουν στις ελληνικές παροικίες ανά την υφήλιο, όχι -δυστυχώς- με καλούς σκοπούς.

==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.