Κυριακή 5 Ιουλίου 2009

Δυναμικά στο διαδίκτυο!…


Ο Γιώργος Πιπερόπουλος, καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας έχει ήδη ανακοινώσει εδώ και δύο μήνες από τις ηλεκτρονικές μας σελίδες την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ κάθοδό του για τον Δήμο Θεσσαλονίκης στις Δημοτικές Εκλογές του 2010.


Η κίνησή του προκαλεί έντονο ενδιαφέρον σε όλα τα κοινωνικά οικονομικά και επαγγελματικά στρώματα και όλες τις ηλικίες της Συμπρωτεύουσας και όχι μόνο.


Ως πανεπιστημιακός δάσκαλος ο Γιώργος Πιπερόπουλος δηλώνει εμφαντικά ότι: «τα νιάτα της Θεσσαλονίκης, τα νιάτα της Ελλάδας δεν ανήκουν ΟΛΑ σε εκείνη την κατηγορία των ‘απολιτίκ’ αγοριών και κοριτσιών που πέρασαν στην πλευρά του ωχαδερφισμού, της απάθειας και του κυνισμού, κρατώντας στο χέρι το φραπεδάκι τους… Και η προσπάθειά μας θα στηριχθεί σε αυτά τα παιδιά και στους γονείς τους που θέλουν να δουλέψουν για μια πόλη πιο σύγχρονη και πιο ανθρώπινη»


Η ανακοίνωση της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ υποψηφιότητας του Γιώργου Πιπερόπουλου ήδη γίνεται και στο youtube…



Καλή επιτυχία, κύριε καθηγητά, εμείς ως "ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ" θα φιλοξενούμε την αρθρογραφία σου και θα στηρίξουμε την ανεξάρτητη υποψηφιότητά σου.

Ελπίζουμε με την παρουσία σου στο δήμο της συμπρωτεύουσας κάτι να αλλάξει στη τοπική αυτοδιοίκηση, που έχει πληγεί τα τελευταία χρόνια από τον άκρατο κομματισμό.

Νάσος
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.