Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Που βρίσκονται τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν στον Τηλεμαραθώνιο της ΕΡΤ για τη Γάζα; Θέμα στη Βουλή από τη Χρύσα Αράπογλου!


Η Χρύσα Αράπογλου, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Α΄ Θεσσαλονίκης, κατέθεσε στις 17 -7- 2009, ΑΝΑΦΟΡΑ στη Βουλή των Ελλήνων, ζητώντας από τους αρμόδιους υπουργούς να ενημερώσουν αναφορικά με τον "Τηλεμαραθώνιο της ΕΡΤ" για τα παιδιά της Γάζας.

Επιτέλους, λίγοι βουλευτές κι όχι βολευτές, μπορούν να διατηρούν σε ένα σοβαρό επίπεδο τον πολιτικό μας πολιτισμό και τολμούν να θίξουν εκείνα τα ζητήματα που οι περισσότεροι τα αποφεύγουν, ώστε να μην διαταράσσουν το καλό «συναδελφικό» κλίμα με τους υπουργούς της κυβέρνησης.

Για το θέμα έχουμε γράψει επανειλημμένα, αλλά και πολλά blogs αφού συγκεντρώθηκαν χρήματα των οποίων αγνοείται η τύχη τους, ενώ εδώ και 8 μήνες από τη γενοκτονία στη Γάζα ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει σταλεί στο δοκιμαζόμενο αποκλεισμένο λαό και τα χιλιάδες παιδιά που ζουν την μιζέρια του απόλυτου αποκλεισμού…

Θυμίζουμε την ανάρτησή μας στις 24 Απριλίου 2009: Που βρίσκονται τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν στον Τηλεμαραθώνιο της ΕΡΤ, για τη Γάζα;

Εμείς αναμένουμε την απάντηση των αρμόδιων υπουργών και εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για την πρωτοβουλία της Χρύσας Αράπογλου, που διασώζει τον πολιτικό κόσμο από την σημερινή κατάπτωση!


Νάσος
===========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.