Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

Ο Κουρασμένος Καραμανλής και η ανίκανη πολιτική ηγεσία, που από τότε που ανέλαβαν, έχουν διαλύσει τα πάντα!!!


EDIT: Επειδή ήδη ξεχύθηκαν τα "γαλάζια παπαγαλάκια" να μας λένε "δεν ντρέπεστε που τα βάζετε με τους πυροσβέστες" νομίζω ότι η παραπάνω δήλωση του Γιώργου, τους βάζει στη θέση τους για τα καλά.
Ουδέποτε και κανένας, ούτε το 2007, τα έβαλε με τους πυροσβέστες και τους εθελοντές που έδωσαν όλο τους το "είναι", ακόμα και την ζωή τους στην υπεράνθρωπη προσπάθειά τους.
Ο μοναδικός που φταίει είναι ο ίδιος ο Κουρασμένος Καραμανλής και η ανίκανη πολιτική ηγεσία, που από τότε που ανέλαβαν, έχουν διαλύσει τα πάντα.

Καθαρά και σταράτα... ΠΑΨΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΩΣ ΑΣΠΙΔΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ!

EDIT 2: Ούτε είναι σοβαρή δικαιολογία το ότι "αφού καίγεται η μισή Ευρώπη, άρα δεν φταίει ο Καραμανλής". Είναι ό,τι πιο γελοίο μπορεί να πει κάποιος για να υπερασπιστεί τον Κουρασμένο. Φαντάζομαι και οι άλλοι κουρασμένοι των άλλων χωρών θα λένε: "Καίγεται και η Ελλάδα. Άρα, δεν φταίμε εμείς"....!
-------------------
Έπρεπε να πάει ο Παπανδρέου στη φωτιά
για να ξυπνήσουν τον ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ! Αλλιώς θα καθόταν στη ... βεράντα και θα νόμιζε ότι κάποιοι ψήνανε κοψίδια! - ΑΙΣΧΟΣ!

===========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.