Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

Ο ΣΚΑΪ συντονίζει και η κυβέρνηση απλώς ενημερώνεται και συνιστά ψυχραιμία

fwtiaskai2Όπως μας πληροφορεί το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρωθυπουργός ενημερώνεται από τον αρμόδιο υπουργό και έχει όλες τις πληροφορίες που υπάρχουν. Ο κ. Καραμανλής έχει δώσει οδηγίες ώστε να γίνει ό,τι είναι απαραίτητο προκειμένου να περιοριστεί η φυσική καταστροφή και όλες οι δυνάμεις είναι στη μάχη κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω των ισχυρών ανέμων.
Αντίθετα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου κινείται στις πληγείσες περιοχές για επί τόπου ενημέρωση από τους αρμόδιους.
Σε δηλώσεις του στο Δελτίο της ΝΕΤ, ο κ. Μαρκογιαννάκης τόνισε ότι διαπιστώνει ψυχραιμία και επισήμανε ότι "γίνεται ό, τι είναι δυνατόν". Όσοι παρακολουθούν τις εξελίξεις στα μέτωπα της φωτιάς διαπιστώνουν, ότι ο συντονισμός αντιμετώπισης της πύρινης λαίλαπας έχει περάσει μάλλον στο ΣΚΑΪ.
Και έτσι είναι, αφού αλλόφρονες πολίτες, αλλά και εθελοντές, καταφεύγουν στο συντονιστικό κέντρο που έχει στήσει ο ΣΚΑΪ, αφού διαπιστώνουν πλήρη ανυπαρξία της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.
Με δεδομένες τις ευαισθησίες του ΣΚΑΪ για το περιβάλλον, δεν θα ήταν μήπως καλλίτερα να του αναθέσει η κυβέρνηση και επίσημα τις αρμοδιότητες συντονισμού και αντιμετώπισης των πυρκαγιών και την φύλαξη των δασών;

===========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.