Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Σχετικα με την αναρτησή σας για την κα. Μπαλαμάτση

spiros athanasiou spirosathanasiou76@gmail.com.

Αξιότιμε κύριε, ειναι πολύ ενδιαφέρον το άρθρο σας για την συνθεση του ΔΣ του ΕΟΤ. Θα ήθελα να αφησώ ενα σχόλιο αλλα δυστυχώς δεν μπορούσα να κανω επικόλληση στο κουτι των σχολίων σας.
σας στέλνω λοιπόν καποιες σκέψεις που ίσως σας φανουν ενδιαφέρουσες...
με ευχες για καλη χρονια,
Σπυρος Αθανασιου

ΥΓ Δεν εχω καμια σχεση με την κυρια, ουτε την γνωρίζω, ούτε γνωριζα την ύπαρξή της μεχρις οτου διαβασα το δημοσιευμα αυτό. Το πρωτο που εκανα ήταν να ψαξω το ονομα της στο Google, να δω περι τινος προκειται.....

Πραγματικά «εντυπωσιακό» το βιογραφικό της κυρίας που διορίστηκε στο ΔΣ ΕΟΤ. Αν ψαξει κανείς στο διαδίκτυο, θα το βρεί. πχ http://synedrio.pasok.gr/wp-content/uploads/2008/01/cv-mpalamatsi-aigli.pdf

Εγω επισημαίνω και βάζω στην σωστή χρονολογική σειρά ορισμένα μόνο στοιχεία του βιογραφικού της, γιατί έτσι εξηγείται η πορεία της, δημιουργούνται όμως ακόμα περισσότερες απορίες...
Η Αίγλη Μπαλαμάτση γεννήθηκε το 1983. (Άρα είναι 26 ετών. Μπράβο ανανέωση στα ΔΣ των οργανισμών! Αλλοι στην ηλικία της δεν βλέπουν την πόρτα του δημοσίου –όχι των ΔΣ των οργανισμών του- ούτε με κυάλι...)
Από το 1999 είναι μέλος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και από το 2000 μέλος της ΠΑΣΠ. Μέλος του γραφείου πόλης Ν. ΠΑΣΟΚ Αγρινίου την περίοδο 2001-2. (Εντάξει, πολιτικοποιημένη νέα, αυτό δεν είναι μεμπτό).
Από το Σεπτέμβριο του 2002 έως και τον Σεπτέμβριο του 2004, εργάστηκε στην Ο.Ε.Ο.Α. ΑΘΗΝΑ 2004 ως υπεύθυνη προγραμματισμού, στη Γενική Διεύθυνση Επικοινωνίας (τμήμα Διαδικτύου και Διαδραστικών Μέσων).
(Οπα!!!Τι εγινε εδώ;; Μια φοιτήτρια εργάστηκε ως υπεύθυνη προγραμματισμού στην Ο.Ε.Ο.Α. ΑΘΗΝΑ 2004;;; Η παράλληλη κομματική της ιδιότητα δεν επαιξε μάλλον κανένα ρόλο... Κατά τα άλλα δεν υπήρξαν ποτέ πράσινα παιδιά).
Από τον Οκτώβρη του 2004 δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον χώρο των νέων τεχνολογιών και του διαδικτύου.
(Ενταξει, προτίμησε την ιδιωτική πρωτοβουλία, καθόλου μεμπτό. Αλλωστε για να το κάνεις αυτό δεν θες πτυχίο).
Την περίοδο 2004-7, διετέλεσε υπεύθυνη του διαδικτυακού κόμβου του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ για θέματα νέας γενιάς. (Παραλείπω τις άλλες ανούσιες κομματικές της περγαμηνές γιατί αυτό ειναι το σημαντικότερο. Ετσι, καπως ξεκαθαρίζει τώρα το τοπίο).
Είναι τελειόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων του ΤΕΙ Πειραιά.
 (Τελειόφοιτος με άλλα λόγια σημαίνει ακόμα φοιτητής, που έχει ολοκληρώσει την κανονικό κύκλο σπουδών των 4 ετών, αλλά δεν έχει πάρει ακομα πτυχίο, αυτό βέβαια με επιφύλαξη γιατι οι πληροφορίες προέρχονται απο την εποχή του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ).
Αρα, για να ανακεφαλαιώσουμε, στο ΔΣ του ΕΟΤ διορίστηκε μια πρώην ΠΑΣΠίτισα – μέλος Νεολαιας ΠΑΣΟΚ που ενώ σπουδαζε δούλευε και στην στην Ο.Ε.Ο.Α. Αθήνα 2004 και μετά δούλευε για το Κίνημα και τον ίδιο τον Πρόεδρο του ως υπεύθυνη του διαδικτυακού του κόμβου. Αξιος λοιπόν ο μισθός της!!!!

Σχετικά: 


========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.