Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Ο Μπούτας και η παρέα του, Λες να έκαναν λάθος το μέρος; Ζάππειο έχει και η Λάρισα!!! τι Λάρισα τι κολονάκι!!




Μας είπαν οτι είμαστε και εμείς πάμε στο Κολωνάκι να πιούμε καφέ και να δούμε κανέναν Τζιπ είπαν οι αγρότες που αυτή την  στιγμή είναι έξω από τη Βουλή .  


Ο Βαγγέλης Μπούτας και οι 1000 περίπου αγρότες που...... έφτασαν έξω απο το Ζάππειο τόνισαν οτι δεν συμμετέχουν όπως είπαν σε διάλογο φιέστα . 

Σχόλιο: Λες να έκαναν λάθος το μέρος;

Ζάππειο έχει και η Λάρισα!!! 
τι Λάρισα τι κολονάκι!!
Υπάρχουν και εκεί παιδιά της αγροτιάς...εκ Κολωνακίου παρακαλώ...  με κάτι τζιπ-άρες 5 μέτρα με διπλά διαφορικά και εργάτες επικεφαλής για τα δύσκολα ανεβάσματα της υπαίθρου.

Αλληλεγγύη...από τότε, ... που βγήκαν και οι κολονακιώτισσες νοικοκυρές με τα κατσαρολικά τους και φωνάζανε: "πεινάμε" !!! πάνε πολλά χρονιά και ίσως κάποιοι να τα θυμούνται ακόμη εκείνα τα "δύσκολα χρόνια" των φτωχών "μεροκαματιάρηδων"!!!

Η αγροτιά έχει πολλά προβλήματα, το κυριότερο από αυτά είναι το θεσμικό πλαίσιο και το "Μητρώο Αγροτών" τα οικονομικά τα έχουμε επισημάνει και σε προηγούμενα σχόλια.

Εάν ο αγρότης γίνει σύγχρονος επαγγελματίας με σωστές βάσεις, να γνωρίζει δηλαδή τι πρέπει να παράγει και να υπολογίζει οικονομοτεχνικά τη παραγωγή του, δεν χρειάζεται καμιά οικονομική βοήθεια.
Από την άλλη η εκάστοτε κυβέρνηση να καθοδηγεί και να προστατεύει τη παραγωγή του, από τα αρπαχτικά "μεσάζοντες", που όλοι εμείς τους πληρώνουμε αδρά με την ανεξήγητη διαφορά με το γνωστό: "από το χωράφι στο ράφι".


Είναι ευκαιρία τώρα να κάνουμε μια νέα αρχή με σχέδιο. Φτάσαμε στο "ΜΗ Περαιτέρω".

Οι μεγαλοκτηματίες νομίζουν ότι κατέχουν τη πέμπτη εξουσία μετα τα ΜΜΕ και το Μεγάλο Κεφάλαιο.

Ας τους αποδοκιμάσουμε αυτή τη φορά και ας τους υποδεχθούμε ξανά όταν πράγματι θα έχουν και τη σοδειά τους αμάζευτη και το δίκαιο με το μέρος τους για τυχόν ΜΗ τήρηση των υποσχεθέντων του Υπουργείου.

Νάσος

========================================================

"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.