Σάββατο 10 Απριλίου 2010

'Ενοχη σιωπή: Θαυμάστε τους...''ηγέτες-μαϊντανούς'' (προεδρείο ΣΑΕ)

Συνεντεύξεις-συνομιλίες:
- Με την συγγραφέα-δημοσιογράφο Ιουστίνη Φραγκούλη-Αργύρη, 

γιά ''κρίση'' Εκκλησία μας ΗΠΑ
- Με την συγγραφέα-δημοσιογράφο Ιουστίνη Φραγκούλη-Αργύρη


 Ταμβάκης, Σαραντοπούλου, Δημητρίου, Σπυρόπουλος, Αμαραντίδης, Μενεγάκης, Αγγελόπουλος, Σαββίδης, Γκουβέλης και Νικολαίδης: Αποδείχτηκαν γιά μία ακόμα φορά, μικροί και ασήμαντοι. 

Ούτε μία ανακοίνωση γιά ''την τιμή των όπλων'' δεν έκδοσαν, γιά την κατάργηση των δεξιώσεων στα προξενεία. Κατά τα άλλα, οι ψευτο- ''ηγέτες'', έχουν το θράσος να ομιλούν γιά ''λογαριασμό των Απόδημων''. 

'Ολοι αυτοί, παίρνουν εκατομ. από τους 'Ελληνες φορολογούμενους γιά γραφεία, ακριβοπληρωμένους υπαλλήλους, ταξίδια κ.ά. γιά να προβάλλουν την ανυπαρξία τους, να εξαπατούν τους Απόδημους, άσχετα αν αυτοί δεν τους υπολογίζουν και γελούν μαζί τους. Φαίνεται ότι οι ''ηγέτες'', δηλ. τα μεγάλα μηδενικά, ''φοβήθηκαν'' μην τους κόψει η ελληνική κυβέρνηση τις επιχορηγήσεις...

Οι πραγματικοί ηγέτες καθιερώνονται στον απόδημο Ελληνισμό, από την προσφορά τους, το ουσιαστικό έργο τους και όχι από τα στημένα δημοσιεύματα -έναντι αμοιβής- γιά την προβολή του μηδενικού ''έργου'' τους (δηλ. ανακοινώσεις, μηνύματα, χαιρετισμούς και λοιπά κωμικά), σε ομογενειακά ΜΜΕ ή ειδικά στο κρατικά ΑΠΕ. Αλλά, που να βρούν την ευθιξία και λογική, οι καβαλήσαντες μεγάλο καλάμι, ΣΑΕριτζήδες, που χρησιμοποιούνται γιά την διάλυση του οργανωμένου απόδημου Ελληνισμού; Η Ομογένεια καθολικά τους... φτύνει μόνιμα κι αυτοί επιμένουν να λένε ότι πρόκειται γιά...βροχή.


'Εκκληση ΣΑΕ γιά δημιουργία Ταμείου υποστήριξης Ελλήνων βουλευτών-πολιτικών και Κομμάτων: Το προεδρείο του ΣΑΕ (''Συμμορίες Απόδημων Επιτήδειων'') θα εξαγγείλει σύντομα την δημιουργία ειδικού Ταμείου γιά την οικονομική υποστήριξη Ελλήνων πολιτικών και Κομμάτων, επειδή τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης επηρεάζουν κι αυτούς (λίγο). 'Οπως είναι γνωστό, τα Κόμματα έχουν προεισπράξει κρατικές χορηγίες ίσαμε τον χρόνο 2016, οι οποίες δαπανήθηκαν γιά συνέδρια, φιέστες κ.ά. Επειδή δεν μπορούν να εισπράξουν κι άλλα, γιατί πρώτα πρέπει να γίνει από τους ίδιους...παραγραφή των προηγούμενων, τα πράγματα δυσκολεύουν... Την σχετική προβολή της αναγγελίας, θ' αναλάβει το ΑΠΕ, εξαιτίας ''εργολαβίας''.

H κομματοκρατία στην Ελλάδα μοιάζει σε πανικό. Ποινικά τα πολιτικά εγκλήματα

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.