Σάββατο 10 Απριλίου 2010

ΟΝΝΕΔ – ΑΞΙΩΤΗΣ: Συμμετοχή στο Προσυνέδριο της ΝΔ στη Κοζάνη και επίσκεψη στα Γρεβενά

Σε συνέχεια της περιοδείας του στη Βόρειο Ελλάδα ο υποψήφιος πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Βασίλης ΑΞΙΩΤΗΣ μετά το Κιλκίς, τα Γιαννιτσά την Έδεσσα και τη  Καστοριά  τη Παρασκευή 9/4 βρέθηκε στα Γρεβενά και τη Κοζάνη.
Στα Γρεβενά, επισκέφτηκε τα γραφεία της Νομαρχιακής αυτοδιοίκησης και συναντήθηκε με τοπικούς φορείς του Νομού. Σε κεντρικό νεανικό στέκι συναντήθηκε με πολλούς νέους και νέες που τον περίμεναν να συζητήσουν ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος για την ΟΝΝΕΔ.
Στη συνέχεια πήγε στη Κοζάνη όπου και παραβρέθηκε στο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που διεξάγεται εκεί. Ήταν ο μόνος υποψήφιος  πρόεδρος ΟΝΝΕΔ που βρέθηκε στο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που είχε θέμα την ‘’Ενεργειακή Πολιτική και Περιβάλλον’’, θέμα που τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα δεδομένου ότι ο ίδιος είναι πολιτικός μηχανικός ελεύθερος επαγγελματίας που ασχολείται δραστήρια με το επάγγελμά του... Η επαφή που είχε με τεχνοκράτες που συμμετείχαν στο προσυνέδριο του έδωσε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους και θέματα επαγγελματικής φύσεως που απασχολούν τους μηχανικούς σήμερα.
Στο προσυνέδριο του δόθηκε η δυνατότητα να συναντηθεί με πολλούς νεολαίους της ευρύτερης περιοχής και να συζητήσει μαζί τους, ενώ συνάντησε και φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης. Η επίσκεψη στη πόλη της Κοζάνης έκλεισε με συνεντεύξεις που έδωσε σε τοπικά ραδιόφωνα, και τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.