Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Γαμήλιο γλέντι στο θωρηκτό Αβέρωφ ή πως ευτελίζεται η ελληνική ιστορία

Ο υπουργός Άμυνας, κύριος Βενιζέλος φαίνεται πως έχει εκχωρήσει τα δικαιώματα του μουσείου "Αβέρωφ" που υπάρχει στο ιστορικό θωρηκτό, στο υπουργείο Πολιτισμού και Λοιπών Διασκεδάσεων... Δεν εξηγείται διαφορετικά το ανιστόρητο και πλήρως εξευτελιστικό για την ελληνική ιστορία, γλέντι που έγινε στο κατάστρωμα του θωρηκτού-μουσείου.

Το ότι ένα θωρηκτό θα μεταβαλλόταν σε κέντρο δεξιώσεων (γάμοι, βαφτίσια, κηδείες και μνημόσυνα) μόνο ο τραγέλαφος που λέγεται κυβέρνηση Παπανδρέου - ΔΝΤ θα μπορούσε να το σκεφτεί και να το κάνει πράξη. Άντε και στην Ακρόπολη την επόμενη φορά...! Τι να πει κανείς για το μυαλό της... αλληνής!
Εκεί που πάταγαν τα ακριβά παπούτσια τους και γλένταγαν, έχει χυθεί αίμα ελληνικό (δυστυχώς όχι αμερικανικό, ειδάλλως η εκδήλωση δεν θα πραγματοποιούνταν ποτέ) απλών φτωχών ελλήνων για την ελευθερία της πατρίδος!!! (ίσως το "μελανό" σημείο να βρίσκεται στο γεγονός πως ήταν φτωχοί και απλοί πολίτες και ήταν έλληνες πολίτες...) Και η φρενοβλαβής κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου επέτρεψε να μπορεί να έρχεται το κάθε πλουσιόπαιδο και να χορεύει τσιφτετέλια σε έναν χώρο που κάποιοι πέθαναν αγωνιζόμενοι υπέρ της πατρίδας...!!! Εύγε κύριε Βενιζέλο...!
Πραγματικά δεν είναι να διαβάζεις ειδήσεις εάν πάσχεις από υπέρταση! Σου φτάνει η πίεση 40! Αν και έχω μία απορία: δεν διώκεται νομικά η προσβολή ιστορικού μνημείου;
Προφανώς όχι, αν το δημόσιο μπορεί να προ-εισπράττει για την προσβολή αυτή...!
Η συνέχεια ΕΔΩ
==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.