Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Κίνηση ΣΑΧ από Τζούλια Αλεξανδράτου για επιθετική εξαγορά, με 701+1 εκατομμύρια ευρώ, της Αγροτικής Τράπεζας.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου συγκινημένη απο την υποδοχή που της επιφύλαξαν οι αγρότες της Λάρισας, στα πρόσφατα εγκαίνια του Οίκου Εποχής της Σούλας, αποφάσισε να παρέμβει στην πρόταση Σάλλα!

Δίνει τα ίδια λεφτά -701 εκατομμύρια ευρώ- για την εξαγορά της Αγροτικής Τράπεζας. Δεν την ενδιαφέρει το Τ.Τ., δεν το βρίσκει sexy, ενώ οι αγρότες την ανάβουν!

"-Εγώ δεν έχω επισφάλειες. Ολοι οι άνδρες μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς μαζί μου...", μας είπε πριν λίγο η διάσημη ελληνίδα σταρ, η απόλυτη ελληνίδα σταρ.

Η Τζούλια υποστηρίζει οτι δεν της αρέσει να γίνονται παιγνίδια σε βάρος των αγαπημένων της αγροτών απο το εξουσιαστικό καρτέλ και υποστήριξε οτι θα προτάξει τα στήθη της για τους μικροκαταθέτες του Τ.Τ.

-Εγώ σε 5 χρόνια μπορώ να μαζέψω μια κασαδούρα κοντά στι 1 δις ευρώ. Τα λεφτά για τη εξαγορά της Αγροτικής θα τα δώσω μετρητά σε 5 δόσεις. Καλώ τον υπουργό Οικονομικών και τον φίλο μου τον Καπελέρη να εξετάσουν με προσοχή την πρότασή μου. Μ εμένα δεν υπάρχουν επισφάλειες... 
(Κουρδιστό Πορτοκάλι - Σφήνα η Τζούλια στην εξαγορά της "Αγροτικής"!)


==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.