Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Μασταλούδης Χρήστος, ένας εκβιαστής, λασπολόγος με δικαστική βούλα, που συκοφαντεί και παρασύρει ορισμένα blogs…

ΝΕΟΙ ΣΤΟΧΟΙ - ΜΑΣΤΑΛΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε, ημερήσια τοπική εφημερίδα στο Δήμο Αχαρνών, με εκπρόσωπο τον ΜΑΣΤΑΛΟΥΔΗ ΧΡΗΣΤΟ και έτος έναρξης το 1987 (Λ.ΠΑΡΝΗΘΟΣ 82, Αχαρναί).
Όταν ο Παναγιώτης Φωτιάδης, Δήμαρχος Αχαρνών, έντιμος και δημοκράτης, έκοψε τα μπαξίσια και τις μίζες που λάμβαναν πολλά λαμόγια από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές της πόλης, αυτός ο συκοφάντης με δικαστική απόφαση έβαλε στόχο το Δήμαρχο.
Δυστυχώς, ορισμένα blogs, αφού «βομβαρδίστηκαν» με χιλιάδες emails, πήραν κι αυτά το μυστρί και έπαιξαν το παιχνίδι του αισχρού συκοφάντη!
Αγαπητοί, από το troktiko, που είναι το ΦΕΚ με διορισμό της κόρης του Δημάρχου ως μονίμου δημοσίου υπαλλήλου;
Για διαβάστε το καλύτερα και μην μένετε σε ένα συκοφαντικό άρθρο μιας φυλλάδας εκβιαστών.
Για ρωτήστε αν καταδικάστηκε ο συκοφάντης ΜΑΣΤΑΛΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ και για ποιους λόγους…
Μην τσιμπάτε, άλλωστε τώρα του έχουν κόψει τις μίζες και γυροφέρνει αναζητώντας μπαξίσια για να προωθήσει υποψηφίους δημάρχους…
==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.