Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Πνίγει κάθε φωνή αντίδρασης ο Αμπάς

 Αντιμέτωποι με πραιτοριανούς και ασφαλίτες του προέδρου της Παλαιστινιακής αρχής Μαχμούντ Αμπάς βρέθηκαν οι εκπρόσωποι των Παλαιστινιακών οργανώσεων που συναντήθηκαν αυτή την εβδομάδα στη Δυτική Όχθη με στόχο να καταδικάσουν τις απευθείας συνομιλίες Αμπάς- Νετανιάχου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μέλη υπηρεσιών ασφαλείας της παλαιστινιακής αρχής με πολιτικά εισέβαλαν στο χώρο της συγκέντρωσης φωνάζοντας συνθήματα και κατάφεραν να ακυρώσουν τη διαδικασία ενώ προπηλάκισαν όσους επιχείρησαν να καταγράψουν την εισβολή.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιούνταν παράλληλα με ανάλογη εκδήλωση στη Γάζα, συμμετείχαν εκπρόσωποι του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, του Δημοκρατικού Μετώπου  και του Παλαιστινιακού Λαϊκού Κόμματος αλλά και αρκετοί ανεξάρτητοι πολιτικοί

Έχοντας χάσει και τα τελευταία του ερείσματα στον παλαιστινιακό λαό ο δοσίλογος πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής καταφεύγει όλο και συχνότερα σε δικτατορικές μεθόδους για αν ελέγξει την αντιπολίτευση. Το μόνο που καταφέρνει προς το παρόν πάντως είναι να φέρνει πιο κοντά παλαιστινιακές δυνάμεις που είχαν διασπαστεί μετά τις συμφωνίες του Οσλο.
ΠΡΙΝ 29/8/2010
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.