Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Αλέξης Μητρόπουλος: «Σε μια ενωτική πρωτοβουλία σωστής ερμηνείας της συγκυρίας και αναγνώρισης των αναγκών του λαού δηλώνω παρών»

"Θέλω να συμβάλλω σε μια αυτοδιοικητική παρέμβαση που θα αμφισβητεί τις πολιτικές του μνημονίου και του δικομματισμού"


Τη διαθεσιμότητα του για μια ενωτική αυτοδιοικητική παρέμβαση που θα αμφισβητεί τις πολιτικές του Μνημονίου και του δικομματισμού εξέφρασε μιλώντας στο ρ/σ  «Στο Κόκκινο 105,5» ο γνωστός εργατολόγος και πανεπιστημιακός Αλέξης Μητρόπουλος αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο της υποψηφιότητας του στην Περιφέρεια Αττικής.
 
«Σε μια ενωτική πρωτοβουλία σωστής ερμηνείας της συγκυρίας και αναγνώρισης των αναγκών του λαού δηλώνω παρών», ανέφερε  χαρακτηριστικά.
Και συμπλήρωσε: «Δε με ενδιαφέρει αν θα είμαι επικεφαλής, από τη θέση του απλού στρατιώτη μπορώ να συμβάλλω σε αυτή την προσπάθεια», επίσης «αν όλες οι συνιστώσες συμφωνούν, να συζητήσουμε χωρίς να προηγείται καμία υποψηφιότητα»

Σε ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Αλέκου Αλαβάνου δήλωσε τα εξής: «Τον Αλέκο Αλαβάνο τον τιμώ, περιμένω τι θα πράξει, είναι ιστορική φιγούρα και πολύ χρήσιμος. Αλλά όλα αυτά τα πρόσωπα πρέπει να καταλήξουν στο τι έχει ανάγκη ο λαός, να μελετήσουν την πραγματικότητα και να λάβουν υπόψη τους τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις». Ο Αλ. Μητρόπουλος υποστήριξε ότι βασικός στόχος είναι «να παγώσει το Μνημόνιο».
Aκούστε το ηχητικό απόσπασμα της συνέντευξης.

Ανοιχτό, υπό προϋποθέσεις, αφήνει το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του στην Περιφέρεια Αττικής ο εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος μιλώντας στο σταθμό 105.5FM
07:44 (mm:ss) 6.2 MB
Το ηχητικό απόσπασμα της συνέντευξης.
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.