Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ-Travel: ''Λεφτά υπάρχουν'' γιά ταξίδι... 35-40 ''δημοσιογράφων''

(''Επίσημα'', συνόδευσαν τον υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου στην διήμερη Σύνοδο του ΔΝΤ)
'Ολα τα έξοδα, γιά 4 ημέρες ταξίδι στην Ουάσιγκτον, 35-40 Ελλήνων δημοσιογράφων, με αφορμή την σύνοδο του ΔΝΤ (Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου) πλήρωσε η ''Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος'', σε καιρούς πολύ δύσκολους, γιά την...τράπεζα -η μετοχή της κατρακυλάει- και την πατρίδα μας! Διαμονή στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο, Willard Ιntercontinental. H Τράπεζα παρέθεσε και μεγάλη δεξίωση προς... τιμήν τους, στο εστιατόριο ''Sequoia'' (3000 K Street, NW, Washington, DC), την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, με την παρουσία του υπουργού Γ. Παπακωνσταντίνου... Δεν μάθαμε αν ''συνόδευσαν'' τον υπουργό Οικονομικών και σε κανένα πολυκατάστημα γιά...ψώνια.

Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο ''πρωθυπουργός Εξωτερικού'' της Ελλάδας, ο ''ταξιδιάρης'' GAP:
 
''ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ'' ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ
 
- Mr. Paul Geroulanos, 3-4 ημέρες σε Νέα Υόρκη και Σικάγο (11-14 Οκτωβρίου) τουρισμό, γιά τον...Τουρισμό.
- Lady 'Αννα Διαμαντοπούλου, 3-4 ημέρες στην Καλιφόρνια (10-13 Οκτωβρίου), θάχει επαφές στην... ''Σίλικον Βάλεϋ'' όχι γιά ζητήματα Παιδείας (ούτε λέσχης...Bilderberg), αλλά γιά... επενδύσεις στην Ελλάδα.

Δεν γνωρίζουμε αν κι αυτοί κάνουν καμιά επιδρομή σε...πολυκαταστήματα και γίνουν ''ρόμπα'', όπως ο φον Δρούτσας πρόσφατα στη Νέα Υόρκη

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.