Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Κυβέρνηση Ραγκούση…

Γράφει το Ζιζάνιο
Γιάννη μου-Γιάννη μου-Γιάννη μου...
Δικά σου, ή για να ακριβολογούμε, κατά-δικά σου ήταν τα παιδιά που μας κατήγγειλαν τι συμβαίνει στην Γ. Γ. Επικοινωνίας…
Και αν κάνουν τέτοια πράγματα οι κατά-δικοί σου, τι ανάγκη έχεις τους εχθρούς…
Το χειρότερο δεν στο είπαμε ακόμα. Συμφωνούν μαζί μας και οι υπόλοιποι κατά-δικοί σου, που κατοικοεδρεύουν στην Γ. Γ. Επικοινωνίας. Και τους προστατεύεις, και τους έχεις στα σαλόνια να παίρνουν τον μισθό τους, και ενώ σου κάνουν τον φίλο και τον σύντροφο σου, καρφώνουν το μαχαίρι στην πλάτη και σε βρίζουν από πάνω.
Δηλαδή, οι Νέο-Δημοκράτες τι χειρότερο θα κάνουν;
Στην έδρα σου παίζεις Γιάννη μου και έχεις χάσει την μάχη της εξέδρας. Φαντάσου να πας να παίξεις και εκτός έδρας. Ούτε στο γήπεδο δεν θα προλάβεις να μπεις.
Μου φαίνεται ότι ο Γιώργος (ένας είναι ο Γιώργος), δεν νογάει τίποτε από μηχανισμούς…
Για παράδειγμα, λίαν συντόμως θα σου αναφέρουμε για όσους έχει στείλει ο Γιώργος (ένας είναι ο Γιώργος) στο εξωτερικό, σε αποστολές τύπου όπου αμείβονται με χιλιάδες ευρώ και περνάνε από εκεί τον Παπανδρέου γενεές δεκατέσσερις…
Γιάννη μου, η λαϊκή παροιμία λέει «τα κάστρα από μέσα πέφτουνε».
Μάθε στον Γιώργο (ένας είναι ο Γιώργος) την δουλειά, όσο είναι ακόμα νωρίς…


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.