Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΥΠΟ ΔΙΕΘΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ???

Σεισάχθεια

Σύμφωνα με χθεσινοβραδυνό άρθρο του πρακτορείου Reuters» η ελληνική κυβέρνηση ήρθε σε κατ’αρχην συμφωνία ,ως αναφορά την παροχή της 5ης δόσης της οικονομικής βοήθειας (πιθανόν τον Ιούλιο) καθώς και τους όρους για το νέο τριετές πακέτο στήριξης, με την τροικα.»
Το  Αθηναικό Πρακτορείο Ειδήσεων(ΑΠΕ-ΜΠΕ)  μεταδίδει ότι «Σύμφωνα με τον κ. Γιούνκερ κατά τη συνάντηση εξετάστηκαν οι δημοσιονομικοί στόχοι, οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και οι αποκρατικοποιήσεις. Ειδικότερα για τις αποκρατικοποιήσεις, υπογράμμισε ότι επήλθε “συνολική συμφωνία” και για το ταμείο που θα διαχειρίζεται την πορεία εφαρμογής τους. Ο πρόεδρος του Eurogroup επέμεινε στην ανάγκη οι αποκρατικοποιήσεις να προχωρήσουν “τάχιστα, με διαφάνεια και με αξιόπιστο τρόπο”.

  
Σύμφωνα πάντα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο απεσταλμένος του Δ.Ν.Τ στην Ελλάδα δήλωσε ότι « Επιτεύχθηκε συμφωνία σε μια δέσμη οικονομικών και χρηματοπιστωτικών πολιτικών για την εκπλήρωση των στόχων του οικονομικού προγράμματος. Μεταξύ άλλων, η κυβέρνηση δεσμεύτηκε για σημαντική μείωση της απασχόλησης στο Δημόσιο, εξορθολογισμό επιδομάτων και μείωση φοροαπαλλαγών»
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.