Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Μερικές πικρές αλήθειες (και σε όποιον αρέσουν)

Του Σωτήρη Γλυκοφρύδη


Για την ΑΟΖ: Η αοζ είναι χορός για δυο – ταγκό, σε περίπτωση τριών γίνονται καντρίλιες, σε περισσότερους, τσάμικο. Αλλά για να χορέψεις τσάμικο πρέπει πρώτα να ξέρεις τον πυρρίχιο.

Βάση της ζωής είναι η επιβίωση, που σημαίνει ζωή πάνω στη ζωή. Τους πολέμους τους κερδίζουν οι έξυπνοι, οι ήρωες καταλήγουν ανδριάντες. Αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό. Τι το άφησε ο Όμηρος αυτό σαν υποθήκη;

Πάντα ο Αριστερισμός υπήρχε στην Ελλάδα ως Δημοκρατία και Ανθρωπισμός, μια έκφραση κατ’ ουσία Δαρβινική, καθόσον οι πολλοί είναι δεσμός ισχύος.

Τη στιγμή που παντρεμένοι με τη Δύση φλερτάραμε με τη Ρωσίδα, θα υποστούμε τις συνέπειες. Για την Ευρώπη είμαστε σώγαμπροι γαμίκουλες.   

«Εις οιωνός άριστος, αμύνεσθαι περί πάΡΤης». Αυτό είναι το σωστό, πολλές παρτίδες κοινών συμφερόντων κάνουν μια πατρίδα. Κοιτάξτε γύρω σας, όλοι για την πάρτη τους, κατ’ αρχήν, ανησυχούν.

Ο Αριστερισμός στην Ελλάδα που έγινε ανθρωπισμός και μετά Δημοκρατία, είναι το αφιόνι του φτωχού, ο χριστιανισμός του πλήθους. Πιστεύεις στο θεό; «Ναι». Πιστεύεις στο χριστό άνθρωπο; «Ναι». Πιστεύεις στον Μωάμεθ και τον Βούδα; Αν «όχι» είσαι ρατσιστής, αν «ναι» είσαι ηλίθιος, αν «ναι και όχι» είσαι άνθρωπος.

Ο άνθρωπος είναι το πιο διεστραμμένο ον που βρέθηκε στη γη. Είναι τόσο διεστραμμένο που δεν ξέρει τη διαστροφή του. ...

Η νεύρωση είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα του σύγχρονου ανθρώπου, που μέσω αυτής φτιάχνει πύργους στον Ουρανό. Οι ψυχωτικοί ζούνε μέσα και οι έξυπνοι εισπράττουν το ενοίκιο και λέγονται ψυχίατροι. Ο κόσμος είναι ένα απέραντο φρενοκομείο.

Πολύ καλός ο μεγαλοϊδεατισμός στην παιδική ηλικία, πολύ κακός για την ώριμη αφού έχεις φάει μια μπουνιά στο μάτι.

Σκεφτείτε κάτι χωρίς παρτιδισμό: Πόση θάλασσα έχουμε στο Αιγαίο;

Είμαστε σαν μικρά παιδιά. Δεν τιμάμε την υπογραφή μας.

Η δικαιοσύνη είναι το σασί της Δημοκρατίας και η δημοκρατία το έλκηθρο του Άη Βασίλη.  

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωφέλημο από το να πληρώνεις τα λάθη σου.

Αγανακτισμένοι; Ποιοι αγανακτισμένοι; Ο αγανακτισμένος δεν πάει σε συγκέντρωση με νερό, πάει με μολότοφ.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.