Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Πότε ο εγωπαθής ''πολιτικός ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ'', Ε. Βενιζέλος, θα οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη γιά τα δεκάδες εγκλήματά του εις βάρος της χώρας και του λαού;

«Ανυπόληπτη και έκπτωτη η παρούσα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ»Στεφ. Τζουμάκας: «Ο Βενιζέλος αντί να παραιτηθεί, προχωράει σε συνέδριο»
''Προβοκάτσια'' των ''νταβατζήδων'' γιά να σώσουν τον βρώμικο Ε. ΒενιζέλοΗ αναξιοπιστία του Τύπου στην Ελλάδα, συναγωνίζεται αυτήν των πολιτικώνΔύο εφημερίδες των Αθηνών, ''Πρώτο Θέμα'' και ''Βήμα'', έπεσαν στην παγίδα του ίδιου ''πληροφοριοδότη'' και δημοσίευσαν ταυτόχρονα και ταυτόσημα ότι η Μαργαρίτα Παπανδρέου ήταν η καταθέτρια των 500 εκατομ. στην Ελβετία, με αποτέλεσμα να εξευτελιστούν γιά μία ακόμα φορά. Η καταθέτρια ήταν άλλο άτομο και απλά τα αρχικά του ονόματος έμοιαζαν ίδια. Μήπως ο ''πληροφοριοδότης'' έχει σχέση με κάποιον εγωπαθή-ψυχοπαθή, που τον λένε και... ''Βenny'';Σημ.: Τα δημοσιεύματα υπογράφουν γνωστοί ''συντάκτες'' της παραδημοσιογραφίας-παραπληροφόρησης, όπως η Γιάννα Παπαδάκου (ΒΗΜΑ) και Χρ. Μπόκας, Γ. Δημητρομανωλάκης (Πρώτο Θέμα)
ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ γίνονται ένα κόμμα, ως ''νεοφιλελεύθερη'' δεξιά παράταξη;

Σχετικά: 

Εμφάνιση αναρτήσεων με ετικέτα "Ευάγγελος Βενιζέλος Ο φιλόδοξος μπαρμπέρης"Εμφάνιση όλων των αναρτήσεων

1. Δήλωση: Μαργαρίτας για την λίστα Λαγκάρντ, ΒΗΜΑ και ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

2. Κουρεύει το ΠΑΣΟΚ η Χρυσή Αυγή... κατά το "Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος ..." [ο Ευάγγελος Βενιζέλος ο " φιλόδοξος μπαρμπέρης"]

3. Να γιατί η Χρυσή Αυγή θα ανεβάσει και άλλο τα ποσοστά της

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.