Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Απίστευτη ομολογία ενοχής από Άδωνι για τα Τέμπη! - [Αν οι θεσμοί λειτουργούσαν σε αυτή τη χώρα θα έπρεπε ο δρόμος για το ειδικό δικαστήριο να είναι ορθάνοιχτος]

ΗΞΕΡΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Μπορεί να πάει Υπουργός στη Βουλή και να πει την αλήθεια; Όχι βέβαια, κατά τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος μέσω του Blue Sky προχώρησε σε μία απίστευτη ομολογία ενοχής της Κυβέρνησης για τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών

Σχολιάζοντας την παραίτηση του Κώστα Αχ.Καραμανλή, ο οποίος στη Βουλή έλεγε πως «μια υπεύθυνη Πολιτεία δεν μπορεί να παίζει με την ασφάλεια των επιβατών», ο προκλητικός Υπουργός Ανάπτυξης είπε κατά λέξη: 

«Είσαι ο Υπουργός Μεταφορών. Μπορείς να πας στη Βουλή και να πεις ‘ναι έχουμε πρόβλημα ασφάλειας στα τρένα;’ Μα αν το πεις αυτό δεν θα μπει αύριο άνθρωπος …  Είναι πιθανόν ο Υπουργός να σκέφτηκε ότι αν εγώ ως Υπουργός Μεταφορών βγω να πω ότι έχουμε πρόβλημα ασφάλειας στα τρένα αύριο δεν θα λειτουργούσε η Ελλάδα»!

Αν συγκεκριμένη δήλωση δεν συνιστά απίστευτη ομολογία ενοχής, τότε τι άλλο να πούμε. Θα πρέπει τουλάχιστον να παρέμβει Εισαγγελέας, αν όχι να ανοίξει ο δρόμος για το ειδικό δικαστήριο.

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.