Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

ΤΑ ΠΗΡΕ η Ράνια Τζίμα με τον Πρετεντέρη και του τα ΨΙΛΟΕΧΩΣΕ - "Τις λέξεις μου τις επιλέγω" - [Για όσο σε αφήσει το μεγάλο αφεντικό συνέχισε!]

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA εμφανίστηκε το βράδυ της Δευτέρας 20 Μαρτίου 2023 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου προκειμένου να εκθέσει τις θέσεις της κυβέρνησης αλλά και του ίδιου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με την τραγωδία στα Τέμπη.

   

ΟΛΟ το νέο γλέντι της Ράνιας Τζίμα σε Πρετεντέρη και Οικονόμου 
Η ένταση όμως ανάμεσα στον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη και την παρουσιάστρια Ράνια Τζίμα στον «αέρα» του δελτίου ειδήσεων του MEGA δεν άργησε να έρθει. 

 Ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης προσπαθούσε αρκετές φορές να συνταχθεί ή και να βοηθήσει ακόμα τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, κάτι το οποίο ενόχλησε για ακόμα μια φορά την Ράνια Τζίμα, την. . . παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA, η οποία του το κατέστησε σαφές από την αρχή ότι δεν θα το ανεχτεί.

   

 "ΚΡΑΣΑΡΕ" Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ! "Της έκαναν εμβολιο που είχε..!"
 Άφωνη η Ράνια Τζίμα!

   

 ΟΛΟ το νέο γλέντι της Ράνιας Τζίμα σε Πρετεντέρη και Οικονόμου

   

 =====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.