Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2008

Ξεχνάμε... και λαοί που δεν έχουν μνήμη, δεν έχουν μέλλον...

Συνυπεύθυνοι Τραγωδιών
ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΜΑΥΡΟΥ

ΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ του θύτη με το θύμα, τον επιμερισμό ίσων ευθυνών στον κατακτητή και στον κατακτημένο, τον καταλογισμό ίσου φταιξίματος για τις τραγωδίες που προκάλεσε η αγγλική αποικιοκρατία, ο τουρκικός επεκτατισμός κι ο αμερικανο-νατοϊκός ιμπεριαλισμός με τα όργανά του, στον ίδιο τον κυπριακό Ελληνισμό, δεν τον επιχειρούν, πλέον, μόνο οι δόλιοι ξένοι ιμπεριαλιστές και τα όργανά τους. Τον διαπράττει ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και Γ.Γ. της ΚΕ του ΑΚΕΛ κ. Δημήτρης Χριστόφιας. Αυτός αυτο-αποκαλύπτεται ιθύνων νους της «αλλαγής των βιβλίων της Ιστορίας».
Αυτός είναι, πλέον, ο επικεφαλής των επιτόπιων «ειδικών επιχειρήσεων ψυχολογικού πολέμου», για να επιβληθούν στο λαό αισθήματα ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΕΝΟΧΗΣ . . .

Συνέχεια στη σίβυλλα.
===========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.