Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

Εξηγείται λοιπόν γιατί δεν κατάφερα μέχρι σήμερα να κυβερνήσω την Ελλάδα και έγινα μπλόγκερ. . .

«Εταιρεία Ηρώων Πολυτεχνείου Α. Ε.».


www.antinews.gr/

Πέρασα από το Πολυτεχνείο για να δω τι γίνεται, αλλά δεν μπόρεσα να πλησιάσω.

Είχαν αποκλείσει το χώρο κάτι μαύρες λιμουζίνες της «Εταιρεία Ηρώων Πολυτεχνείου Α. Ε.».

Πίσω από τα μαύρα αλεξίσφαιρα τζάμια σκούπιζαν διακριτικά τα μάτια τους η Μαρία Δαμανάκη, ο Μίμης Ανδρουλάκης, ο Κώστας Λαλιώτης, ο Πέτρος Ευθυμίου, ο Στέφανος Τζουμάκας, ο Νίκος Χριστοδουλάκης και τόσοι άλλοι αγωνιστές της εξέγερσης.

Είχαν δώσει όλοι τους «τον όρκο της νιότης, της ζωής και της λευτεριάς» μπροστά στην γκρεμισμένη πόρτα.

Και προκειμένου να μην πάει χαμένος φρόντισαν αργότερα να τον εξαργυρώσουν.

Ήταν εκεί και ο Θοδωρής με τον Αρσένιο, ως παλιοί αριστεροί κι αυτοί.

Με την ευκαιρία κυκλοφορεί μια βρώμικη φήμη, που δεν την πιστεύω, ότι δύο από τους πολύ γνωστούς πρωταγωνιστές του σκανδάλου ΖΗΜΕΝΣ έχουν έλθει σε επαφή με κόμματα της Αριστεράς, με διαφορετικό ο καθένας, και ζήτησαν προστασία με ανταλλάγματα

Ο Γ. Βουλγαράκης έκανε deal με τον φίλο του Μιχ. Σάλλα που ήταν απ’ τα ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Η οικογένεια Μητσοτάκη διατηρεί δεσμούς με τον πρόεδρο της Alpha Bank Γ. Κωστόπουλο. Ο Γ. Παπανδρέου ήταν συμμαθητής του Ν. Νανόπουλου της Eurobank.

Αυτά γράφει μεταξύ άλλων η χθεσινή Ελευθεροτυπία σε σχετικό της ρεπορτάζ. Εξηγείται λοιπόν γιατί δεν κατάφερα μέχρι σήμερα να κυβερνήσω την Ελλάδα και έγινα μπλόγκερ.

κουρδιστό πορτοκάλι

==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.