Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

Από τη δημοσιογραφική δεοντολογία στα ρεπορτάζ των UFO.

UFO...

http://pressmme.blogspot.com/2008/11/ufo.html

Ενδιαφέρουσα βραδιά η σημερινή. Είναι Πέμπτη και μετά τις 23.30 θα μελετήσουμε και πάλι το διαπλανητικό σύστημα!
===========================

Σχόλιο :

Όταν η δημοσιογραφική σου επάρκεια, είναι η επίδοση σου στην σκιτσογραφία και μόνον, οι σπουδές σου είναι άλλες . . . τότε το κυνήγι στα "παρά", για το "παρά" , βρίσκεται στα παράξενα και τα ανεξήγητα. . .

Ευτυχώς που η medioμανία των καναλαρχών, μας καθιέρωσε τον αποπροσανατολισμό, τον "άρτο και τα θεάματα", τα εύπεπτα μεσημέρι-ανάδικα, τα άθλια πρωί-νάδικα των καλοπληρωμένων παρουσιαστών των οκτώ, και αφού διασκεδάσουμε με τους πιο κακόμοιρους από εμάς, κοιμόμαστε ευχαριστημένοι με τα μετά-μεσονύκτια . . . παρά-φυσικά.


Λίγα είναι αυτά ; Τι πληρώνουμε τις διαφημίσεις ; αυτά τα πληρώνουν τα αρμόδια υπουργεία, για να μας ενημερώσουν το «τι θα μπορούσαν να κάνουν αν θα τα κάνουν και στην επόμενη τετραετία». Τόσοι αρμόδιοι και εξειδικευμένοι σύμβουλοι πληρώνονται . . . ΔΕΝ αξίζουν μία αναγνώριση και οι αρμόδιοι υπουργοί ;


Εάν η τρέχουσα επικαιρότητα, με τα "παρά",
αφορούσαν τη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ,
ή έστω κάποιον να παίζει ξέγνοιαστος
"φρουτάκια", τότε η Hidden camera, θα είχε "Ρεπορτάζ". Βλέπεις τότε θα υπήρχε θέμα : Αποκλειστικότητα, Αντικειμενικότητα και αλήθεια. Ενώ τώρα ο κάθε πικραμένος, που ΔΕΝ έχει σπουδάσει το σκίτσο, γράφει και σχολιάζει. – Τόπο στα νιάτα που λένε – οι έμπειροι στο κυνήγι του παρά - φυσικού.

Ενώ τώρα τι έγινε ; μία λίμνη πουλήθηκε για οικόπεδα . . . κάποιοι ήξεραν . . . κάποιοι άλλοι ΔΕΝ κατάλαβαν ή αποπλανήθηκαν . . . κάποιοι άλλοι υπόγραφαν « αντ’ αυτού» με δική τους πρωτοβουλία . . . έγινε εκεί μία εξεταστική «σιγά τα λάχανα τώρα» . . τι είχε τόσο βάθος να γίνει και προανακριτική ;

Εδώ βγήκε ολόκληρος εισαγγελέας και είπε : «παιδιά ΜΗΝ κάνετε έτσι, κάποιοι παραπλανήθηκαν και Δεν είχαν δόλο».

Αμ !!! ολόκληρος υπουργός της Δικαιοσύνης που μας καθησύχαζε : «ΔΕΝ προκύπτουν ευθύνες για υπουργούς !!!» ή το Μαξίμου «που το μαχαίρι το έφτασε στο κόκαλο !!!

Τώρα αν στο δρόμο προέκυψαν και κάποιοι εκβιασμοί !!! Το άλλοθι έτοιμο σε DVD:

"Το ΠΑΣΟΚ ευθύνεται !!! Η Δεξιά Διακυβέρνηση στέλνει όλες τις υποθέσεις στη δικαιοσύνη." Τι παίζουμε τώρα ; Εδώ ετοιμάζονται να αλλάξουν βάρδια 5000 φυλακισμένοι να μπούνε άλλοι στη θέση τους !!!

Τι άλλο θέλουμε . . . η οικονομία πάει μια χαρά. Οι τραπεζίτες χαίρονται και τρίβουν τα χέρια τους . . . τώρα αν γίνονται και κάποιες κατασχέσεις σε νοσοκομεία ή η παιδεία νοσεί !!! ΔΕΝ έγινε και τίποτα . . . ας είναι καλά τα ΜΜΕ που μας λένε όλη την αλήθεια.

Τώρα . . .

Βέβαια η μεθοδολογία της ευτέλειας και της κακογουστιάς παραμένει παρακαταθήκη και για τους αήθεις εθνοπατέρες του έθνους μας.
Σιγά ντε . . . τόσοι μαϊντανοί εκπαιδεύτηκαν από το σκιτσογράφο !!! για νομιμότητα . . . προσωπικά δεδομένα και για καταστρατήγηση κάθε έννοια δικαίου θα μιλάμε τώρα ;

Ευτυχώς, προς το παρόν . . . γλυτώσαμε και από τη σάτιρα του ανεκδιήγητου Λαζού !!!

Έχει και κάτι καλό η «γερμανική εισβολή», με τις επενδύσεις στην οικονομία μας.

Γιατί και το Βα(λ)τοπέδι θα ήταν ακόμη ένα
UFO . . . και αυτό στο Αρχείο !!!


Νάσος Ζαγγογιάννης.
======================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.