Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

Δημήτρης Αβραμόπουλος "ολοκλήρωσα το έργο μου" . . . (από τη προπαγάνδα της "κατσαρίδας" στη "βιομηχανία αισθητικής" . . .)


Το Σάββατο, 1 Νοέμβριου του 2008 είχα αναρτήσει το θέμα με τίτλο :

Η υπογεννητικότητα των αντιλήψεων των λειτουργών του κράτους.

Ήταν μια αναφορά στη κοινωνική αντίληψη του κράτους και το πως ο τότε αλλά και παραμένων και ως νυν σήμερα, λάτρης της τηλεοπτικής εικόνας, Υπουργός Υγείας, αντιλαμβάνονταν το : "ολοκλήρωσα το έργο μου" . . . το οποίο δυστυχώς ΔΕΝ έπιασε ως "νύξη" σε έναν αμετροεπή πρωθυπουργό, ο οποίος για το μόνο που θα μείνει στην ιστορία είναι η επαίσχυντη βυζαντινολογία του. [(. . . να "καθαρίζει" για την αυλή του και όταν η βρώμα φτάνει στον ίδιο, να γίνεται Πόντιος Πιλάτος "νύπτων τα χείρας", σε μία νεότερη έκδοση χουντικού Λαδά και δυστυχώς για αυτόν ενός κακέκτυπου "Italia dei valori»" (Ιταλία των Αξιών) θλιβερού αντίγραφου ενός ικανότατου κατά τα άλλα Antonio Di Pietro)].


Ο εν λόγω υπουργός, ατσαλάκωτος, πρώην διπλωμάτης και τέως αποτυχημένος αρχηγός ενός ανύπαρκτου κόμματος πολιτικής φούσκας, αφού προσκύνησε την αυλή της Ρηγίλλης , που είχε φτύσει και αφού έγλειψε για να κολυμπήσει ως δελφίνος στα βρώμικα νερά της δεξιάς πολιτικής του νεοκαραμανλισμού, αρκεί να επιβιώσει και πάλι πολιτικά φτάνοντας μέχρι και τη διεκδίκηση της καρέκλας του αρχηγού.

Αυτού τους είδους τα ανθρώπινα όντα , είναι αυτάρεσκα και ρέπουν στην αυτοδιαφήμιση διαθέτουν μεγάλο απόθεμα σε μπλα . . μπλα και με υπέρμετρη κομπορρημοσύνη αυτό προβάλλονται και όταν απαιτηθεί να αναλάβουν τις όποιες ευθύνες τους αναλογούν κρύβονται πίσω από το δάκτυλο τους μέχρι να ξεχαστεί το "κακό" που θα τους κοστίσει πολιτικά.

Έγραφα λοιπόν τότε, ότι :

Ντρέπομαι σαν Έλληνας πολίτης, για τη κατάντια αυτού του κράτους και ότι ζούμε σε ένα ανάλγητο κράτος, που τα πάντα είναι δημόσιες σχέσεις, συναλλαγή και τηλεοπτική εικόνα και έκανα μία αναφορά στην καθημερινότητα της ευτέλειας, της κακογουστιάς και της αμετροέπειας, η οποία τείνει να μας χαρακτηρίσει και να μας διασύρει διεθνώς σαν χώρα.

Με το νέο χρόνο και αφού άλλαξαν ρούχα και ρόλους κάποιοι ρηγιλλάριοι πολιτικοί, η χώρα μας εξακολουθεί να σέρνεται ακόμη πιο έντονα και να διασύρεται διεθνώς σε όλα σχεδόν τα επίπεδα, από την εξωτερική μας πολιτική έως την οικονομία, το πολιτισμό αλλά και την διεθνή αξιοπιστία λόγων και πράξεων


Αυτό που πιθανόν να ΜΗΝ ενοχλεί τους ξένους ηγέτες είναι η παιδεία του χάους που άφησε ο Στυλιανίδης στον κύριο Άρη με το "μηδενισμένο κοντέρ" της πενταετίας για διάλογο από το μηδέν ή και "μηδενικό διάλογο" . . . καθώς και η νοσούσα Υγεία, που ΔΕΝ μπόρεσε η "κοινωνική ευαισθησία" Αβραμόπουλου με την ετικέτα : "ολοκλήρωσα το έργο μου" . . . να πετάξει σε άλλον το υπουργείο του.

Συνήθως γράφω πολλά . . . ΔΕΝ θα το κάνω τώρα, αλλά θα δώσω ένα μικρό απόσπασμα από τον Ε.Τ. με δύο ακόμη αναφορές για αυτό το έργο που τόσο μας το διαφήμιζε ο κύριος αυτός :

Στον εισαγγελέα "βιομηχανία αισθητικής" . . . στο Γενικό Κρατικό.

Σε παραμάγα
ζο είχαν μετατρέψει τριάντα γιατροί το Γενικό Κρατικό Αθηνών. Οι γιατροί, εκμεταλλευόμενοι το χάος του Εθνικού Συστήματος Υγείας, έκαναν ως επί το πλείστον επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής στους πελάτες τους που εισήγαν στο Κρατικό Νοσοκομείο με πλαστά παραπεμπτικά και εξετάσεις, χαρακτηρίζοντάς τους «επείγοντα περιστατικά».

Η Συνέχεια εδώ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : Κρεβάτια-«ρεζερβέ»
Μπήκε ως επείγον περιστατικό για… ρινοπλαστική


Νάσος Ζαγγογιάννης

==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.