Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Έρχονται σύντομα και νέες εκλογές . . . η χώρα ΔΕΝ μπορεί να αντέξει άλλο.


video ντοκουμέντο την ώρα που ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κ. Γ. Παπανδρέου βρίσκεται στο λιμάνι, τα ΜΑΤ πετάνε χημικά :
Δείτε το video


Τι έχετε να πείτε τώρα κύριε Αντώναρε, κύριε
Παυλόπουλε ;;;

Το βράδυ της Τρίτης, ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Μαρκογιαννάκης δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega "αρνούμαι ότι την ώρα που ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ.Παπανδρέου βρισκόταν στο λιμάνι του Πειραιά έγινε χρήση χημικών."

Τι έχετε να πείτε τώρα κύριε Μαρκογιαννάκη ;;;
==============================================================

Τις τελευταίες ημέρες έχουν συμβεί πάρα πολλά, που έχουν παγώσει και αυτή την επιστημονική φαντασία συγγραφέων αυτού του είδους εργογραφίας.


Από τη μία έχουμε αυτή την ανεκδιήγητη κυβέρνηση, που υιοθετεί τέτοιες ανεπίτρεπτες ερασιτεχνικές ενέργειες, καλύπτοντας το ανοσιούργημα Πολύδωρα για τους Πραιτοριανούς της βίας σε κυβερνητική πρακτική, που οδήγησε νομοτελειακά μία οργανωμένη με τα διεθνή πρότυπα Αστυνομία, σε μία άλλη "υπό διάλυση" Ρωμαϊκή λεγεώνα των ξένων. Η κατάσταση αυτή φαντάζει σήμερα, ως το κάτι το προβλέψιμο και αναμενόμενο, μετά και τη νέα δυσαρμονία της πολιτική της ηγεσίας.

Και από την άλλη ανεξέλεγκτοι και επικίνδυνοι πιστολέρο πυροβολούν χωρίς κανένα ίχνος, σεβασμού, επαγγελματικής και ηθικής επάρκειας . . . Η κάθε έκνομη ενέργεια ή ανεπίτρεπτη συμπεριφορά βαφτίζεται με ψυχιατρικούς όρους. Είναι έτσι όμως ή οι λάθος εντολές και αποφάσεις που δίνονται από την πολιτική τους ηγεσία χρειάζονται ψυχιατρική παρακολούθηση ;


Γεγονός όμως είναι και αυτό τεκμαίρετε από το αποτέλεσμα, ότι η σημερινή κατάσταση των Σ.Α. δίνουν την εντύπωση μιας παρανοϊκής γιάφκας ή ένα νέο είδος παρακρατικής και επικίνδυνης φασιστικής ομάδας, που μισούν θανάσιμα τη δημοκρατική έκφραση των Ελλήνων πολιτών και εξαπολύουν τόνους από επικίνδυνα χημικά.


Ξέχασαν φαίνεται ότι ο ρόλος του κράτους είναι να υπηρετεί συνταγματικά το πολίτη, του οποίου ο ρόλος είναι κυρίαρχος με την έννοια της λαϊκής κυριαρχίας.

Η εκδοχή της ΜΗ ευθύνης των υπηρεσιακών παραγόντων και η πολιτική ανευθυνότητα των αντίστοιχων υπουργών, έχει γίνει θεατρική πρακτική μιας κακόγουστης επιθεωρησιακής παράστασης ατάλαντων πρωταγωνιστών.


Ο κάθε υπουργός ασχολείται με όλα τα άλλα εκτός το τομέα ευθύνης του και πάντα κάτω από το τηλεοπτικό φακό. Άλλοι κρύβονται για να αποφύγουν τις δίκαιες αντιδράσεις αγανακτισμένων αγροτών της Κρήτης και προσπαθούν να βρουν εκ του ασφαλούς το κατάλληλο ΜΜΕ για να αντεπιτεθούν.


Είμαστε η χώρα της αναρχίας και του παγκόσμιου ευτελισμού. Μας έχουν πάρει χαμπάρι στην Ευρώπη και μας λοιδορούν επίσημα. Ο έμπορος των γαλλικών όπλων Σαρκοζί παρέμεινε ως υποστηριχτής και αυτός μάλλον ακόμη έως ότου γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες των νέων εξοπλισμών.

Η δεξιό-φασιστική κυβερνητική αρχή του νέο-καραμανλισμού έχει χάσει την εμπιστοσύνη ακόμη και αυτών των υποστηριχτών της. Ο δεξιός ψηφοφόρος αντιστέκεται ακόμη και ΔΕΝ θέλει να το πιστέψει ότι επένδυσε το μέλλον των παιδιών του, αλλά και το δικό του "σήμερα", σε ένα κουτσό και ψωραλέο άλογο τσίρκου.

Του υποσχέθηκαν ότι έχουν ένα άλογο κούρσας, με καλό DNA δεξιοτήτων "θείου Τριανταφυλλίδη" για το μέλλον αυτής της πολύπαθης χώρας, και υποστήριζαν ότι θα τρέξει στο μεσαίο χώρο και θα φροντίσει για την ασφάλειά και τη καθημερινότητα όλων των Ελλήνων πολιτών με "Σεμνότητα και Ταπεινότητα" και φευ !!! , αντ’ αυτού έχουμε τον άβουλο και συμπαθέστατο κατά τα άλλα "μικρό Κωστάκη" να αυτό διαψεύδεται και να αυτό γελοιοποιείται συνεχώς.

Έχουν γραφτεί τόσα πολλά και γράφονται κάθε ημέρα άλλα τόσα που ο "ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ" κουράστηκε να γράφει και να επαναλαμβάνει τα αυτονόητα, για μία κλειστή κάστα ανθρώπων που έχρησαν ανερυθρίαστα και έχουν θεοποιήσει μία ανίκανη καρικατούρα, η οποία παραμένει ακόμη ως πρωθυπουργός.

Τελικά έχουμε σοβαρό πρόβλημα ως χώρα . . . το "απέραντο φρενοκομείο" έγινε πραγματικότητα . . . όταν όλοι λαοί ασχολούνται με τις χώρες τους και τους τρόπους διεξόδου από τη κρίση, στη Ελλάδα του "Κώτσου" επανήλθαμε στη μιζέρια της Ψωροκώσταινας, της βίας και της νοθείας σε όλα τα επίπεδα, αλλά με τηλεοπτική εικόνα αυτή τη φορά και καθημερινές δημοσκοπικές μετρήσεις για να επιβεβαιωνόμαστε στα ποσοστά της βλακείας που μας χαρακτηρίζουν ως χώρα.

Ε . . . τώρα . . . αν έριξαν και λίγα δακρυγόνα . . . λίγο πριν - μετά ή κατά την διάρκεια της επίσκεψης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ είναι αυτό το θέμα ή οι τόνοι αυτών των καρκινογόνων χημικών που πέφτουν χωρίς φειδώ και χωρίς αιδώ σε κάθε δημοκρατική μας διαμαρτυρία ;

Έρχονται σύντομα και νέες εκλογές . . . η χώρα ΔΕΝ μπορεί να αντέξει άλλο.


Νάσος Ζαγγογιάννης
=============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.