Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Τρίποντο Παπαγιάννη στην αδέξια Δεξιά - Χωρίς Σχόλια και επεξηγήσεις.




PRESSMME.blogspot.com

ΚΟΛΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Κόλαση από το πρωί στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αλλά και στα πολιτικά κόμματα για τα έγγραφα-ντοκουμέντα που έπαιξαν στο χθεσινό Αποκαλυπτικό Δελτίο του Extra 3 για τα ρουσφέτια των γαλάζιων υπουργών, βουλευτών και Δημάρχων σχετικά με τους διορισμούς εφόρων και εφοριακών στις κατά τόπους ΔΟΥ. Στο θέμα αναφέρθηκε και ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος κατήγγειλε τη Νέα Δημοκρατία για απαράδεκτες μεθόδους στις προσλήψεις και στις μετακινήσεις εφοριακών με ρουσφέτια που θυμίζουν άλλες εποχές. Βουλευτές της αντιπολίτευσης αύριο θα καταθέσουν ερωτήσεις για την λίστα της ντροπής. Στην Ρηγίλλης και το Μέγαρο Μαξίμου ψάχνονται από που προέκυψαν και πως διέρρεευσαν τα έγγραφα...

O Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ - ΦΩΤΙΑ

Στο θέμα των αποκαλύψεων του Extra 3 και στα ντουμέντα που δημοσίευσε το pressmme, αναφέρθηκε πριν από λίγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος απάντησε στις ερωτήσεις του Βασίλη Σκουρή στο Δημοτικό ραδιόφωνο "Κανάλι 1" του Πειραιά.
Β. ΣΚΟΥΡΗΣ: Εν τούτοις είδαμε στο EXTRA 3, λίστες με ρουσφέτια.
Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Τις είδαμε κ. Σκουρή και, πραγματικά, μείναμε όλοι μας εμβρόντητοι. Όχι επειδή πιστεύαμε ότι αυτά τα πράγματα δεν γίνονται, εμείς τα έχουμε καταγγείλει τα ζητήματα αυτά στη Βουλή επανειλημμένα. Αλλά ήταν νομίζω μία από τις πρώτες φορές που είχαμε τόσες σκαστές αποδείξεις, αν μου επιτρέπετε την έκφραση, με λίστες ονομάτων και διαδικασιών. Η Νέα Δημοκρατία οφείλει να δώσει απαντήσεις. Οφείλει να δώσει πολύ καθαρές απαντήσεις και να εξηγήσει τι είναι αυτά τα χαρτιά. Είναι αληθή αυτά τα χαρτά; Θα ισχυριστεί μήπως ότι αυτά αποτελούν πλαστά χαρτιά, τα οποία κάποιος κατασκεύασε; Όλοι οι πολίτες έχουν καταλάβει τι συμβαίνει. Είναι ένα παιχνίδι πελατειακό, ένα παιχνίδι κομματικών ρουσφετιών, το οποίο φαίνεται ότι δεν γίνεται τυχαία απο κάθε υπουργό, αλλά κεντρικά από τον μηχανισμό της Ρηγίλλης. Αυτό φάνηκε χθες. Ας βγει η Νέα Δημοκρατία και ας το διαψεύσει σήμερα.

WARNING ! ! ! >>>NON PAPER <<<

ΣΑΡΑΚAΤΣΑΝΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΜΕ ΜΠΙΛΙΕΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ!

Νάτος και ο Γιώργος Σουφλιάς. Σας τον είχαμε αναφέρει από χθες, αλλά ξεχάσαμε να τον... αναρτήσουμε (πατήστε κλικ)! Στα ρουσφέτια πρώτος και ο Σαρακατσάνος!

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΡΗΓΙΛΛΗΣ!

Πέρασαν 16 ώρες από τις χθεσινοβραδινές αποκαλύσεις και μέχρι τώρα η απόλυτη... τσιμουδιά από τον Ε. Αντώναρο και τον Λ. Ζαγορίτη για τις λίστες της ντροπής με τα γαλάζια ρουσφέτια. Όχι απλά δεν διέψευσαν το παραμικρό, αλλά έχουν κλείσει τα κινητά και δεν απαντούν στους πολιτικούς συντάκτες! Το μόνο που ακούστηκε να λέει ο Λ. Ζαγορίτης είναι ότι "θα κρεμάσει ανάποδα αυτόν που τα διέρρευσε"!

ΣΟΥΛΑΤΣΑΔΟΡΟΙ ΚΑΙ "ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ"...

Τα παιδάκια της Ρηγίλλης πιάστηκαν στα πράσα! Η αποκάλυψη της περίφημης λίστας των ρουσφετιών πρωτοκλασσάτων στελεχών του κόμμα της Νέας Δημοκρατίας τους έκανε άνω κάτω. Όλοι προσπαθούσαν να αποποιηθούν τις ευθύνες και έκανα ότι δεν ήξεραν τίποτε, ενώ είναι κοινό μυστικό ότι αυτή η λίστα είχε την βούλα της Ρηγίλλης. Έφτασαν στο σημείο να προσπαθήσουν να πουν ότι δεν γνώριζαν τίποτα ακόμα και στο Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο τους ζήτησε στοιχεία για την όλη υπόθεση. Τα ανθρωπάκια της πολιτικής και των κομματικών σωλήνων (Ζαγορίτης) προσπαθούν να σώσουν το τομάρι τους και αυτό δεν τους εμποδίζει να ψεύδονται και να εκβιάζουν λειτουργώντας ως άνθρωποι του υποκόσμου. Ο ημιμαθής "δημοσιογράφος" που δεν έχει δουλέψει ποτέ του σε ΜΜΕ αλλά ήταν πάντα γαλάζιος υπάλληλος στην Γραμματεία Τύπου ονομάζεται Γιώργος Μαλούχος. Πρόκειται για ότι χειρότερο θα μπορούσε να υπάρξει στη Νέα Δημοκρατία. Δηλώνει υπεύθυνος Τύπου του κόμματος και κάνει τον παράγοντα. Επί της ουσίας πρόκειται για έναν τελείως άσχετο σουλατσαδόρο της εξουσίας... Ντροπή και πάλι ντροπή.

ΜΙΛΑΝΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ...

Τελικά η συνέντευξη που παραχώρησε ο Θ. Ρουσόπουλος στην Real News και τα όσα είπε για την υποψηφιότητά του μόνο καλό δεν του έκαναν. Το είπε και ο ίδιος ο Νίκος Χατζηνικολάου σήμερα, ο οποίος εκτίμησε ότι έπρεπε να απαντήσει διαφορετικά στην ερώτηση για την υποψηφιότητά του. Ο δημοσιογράφος στην εκπομπή του στον Real fm ήταν προσεκτικός και για τον Ε. Αντώναρο, για τον οποίο επεσήμανε ότι "έκανε την δουλειά του". Το nonews-news γράφει για επίθεση που εξαπέλυσε ο δημοσιογράφος προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο. Δεν είναι όμως έτσι. Είναι γνωστό, άλλωστε ότι ο Χατζηνικολάου και Αντώναρος μιλάνε πολύ συχνά. Ο Αντώναρος μιλάει με τον Χατζηνικολάου και ας μην το παραδέχονται και οι δυο. Το μπέρδεμα αφορά τον Ρουσόπουλο και τον Αντώναρο. Στο κάτω-κάτω ας πρόσεχε ποιους επέλεγε για την θέση του αναπληρωτή κυβερνητικού εκπροσώπου εκείνη την περίοδο. Το θέμα είναι ότι και οι δυο ξέρουν τα πάντα για τους... εαυτούς τους. Οπότε έτσι και αποφασίσουν να ανοίξουν το στόμα τους, ο σώζων εαυτόν σωθήτω...

Ο Γιάννης Παπαγιάννης (1)* στο "Αποκαλυπτικό Δελτίο"
του EXTRA 3 (2)*

* Click

==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.