Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

Συνεχίζεται στη Βηρυτό του Λιβάνου η «Διεθνής Διάσκεψη για την Ανοικοδόμηση της Γάζας»

Στη χθεσινή έναρξη των εργασιών της Διεθνούς Διάσκεψης, μετέφερε τον χαιρετισμό του Λιβάνου ο εκπρόσωπος του κοινοβουλίου της χώρας που φιλοξενεί τους εκατοντάδες εκπροσώπους και από εκπροσώπους αραβικών χωρών.


(Φ.1. Το προεδρείο της Διεθνούς Διάσκεψης)


Έγιναν αναλυτικές τοποθετήσεις από τα Τεχνικά Επιμελητήρια όλων των αραβικών

χωρών και τοποθετήσεις από Μη κυβερνητικές οργανώσεις. Παρουσιάστηκαν οικονομοτεχνικές μελέτες και προτάσεις για την ανοικοδόμηση της Γάζας.Θα μπορούσαμε να επισημάνουμε την τεκμηριωμένη και εντυπωσιακή ομιλία του εκπροσώπου του Τουρκικού Τεχνικού Επιμελητηρίου, και τη δική μας πικρία για την απουσία του ΤΕΕ από την Ελλάδα.

(Φ.2. Ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Τουρκίας στο βήμα.)



Η Ελλάδα εκπροσωπείται από Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και τον


«Σύλλογο Ελληνό-Παλαιστινιακής Φιλίας».


Στη σημερινή συνεδρίαση θα εκλεγεί το όργανο που θα συντονίσει τις διαδικασίες για την Ανοικοδόμηση της Γάζας.


(Φ.3. Αριστερά ο Ιταλός εκπρόσωπος της ΜΚΟ “Gaza Vivrà”, και δεξιά ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Ελληνό-Παλαιστινιακής Φιλίας" συγγραφέας - ιστορικός, Νίκος Κλειτσίκας,)

==============================================================

"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.