Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ από την επίσκεψη ελληνικής αντιπροσωπείας στη Δαμασκό

με θέμα :
Ενημέρωση και ανταλλαγή Απόψεων για το Παλαιστινιακό και τη Μέση Ανατολή
.


Συζητήσεις και αποκλειστική ενημέρωση για τις συνομιλίες που διεξάγονται για την εισβολή στη Γάζα, το Ολοκαύτωμα του αποκλεισμού της Λωρίδας της Γάζας, που συνεχίζεται, τις ενδοπαλαιστινιακές και διεθνείς συνομιλίες, που γίνονται και μέχρις στιγμή υπάρχουν μόνο «δημοσιογραφικές» συνομιλίες, είχε ελληνική αντιπροσωπεία που επισκέφθηκε τη Δαμασκό (Συρία) 16 – 20 Μαρτίου 2009.


Η ελληνική αντιπροσωπεία επισκέφθηκε τη Δαμασκό με πρωτοβουλία της «Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Άρση του Αποκλεισμού της Γάζας» (ελληνικό Τμήμα) και του «Συνδέσμου Ελληνό-Παλαιστινιακής Φιλίας». Σ’ αυτή συμμετείχαν, πέραν των διοργανωτών, βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, και είχαν μια μοναδική ευκαιρία να πάρουν από «πρώτο χέρι» αναλυτική και εξ απορρήτων ενημέρωση από ΟΛΕΣ τις πλευρές των Παλαιστινιακών οργανώσεων, αλλά και από την κυβέρνηση της Συρίας.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ», η ενημέρωση που είχε την ευκαιρία να λάβει η ελληνική αντιπροσωπεία, ανατρέπει όσα λέγονται και γράφονται από δημοσιογράφους και ΜΜΕ.

Η κατάσταση στη Μ. Ανατολή είναι πολύ διαφορετική απ’ αυτή που πλασάρουν έντεχνα τα ΜΜΕ και ελπίζουμε να υπάρχει πλήρης ενημέρωση με Συνέντευξη Τύπου, ή αναλυτικό Δελτίο Τύπου.

Εμείς απλώς σημειώνουμε…

Την άριστη συνεργασία βουλευτών ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ και… την ταύτιση θέσεων όλων των Παλαιστινιακών οργανώσεων (ακόμη και της “Χαμάς”, που ενώ είναι νόμιμα και δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση, την θεωρούν –ακόμη και η Ευρωπαϊκή Ένωση- «τρομοκρατική» οργάνωση, σύμφωνα με τις επιταγές του Ισραήλ και των ΗΠΑ).




* Η ελληνική αντιπροσωπεία επέστρεψε πριν από λίγες ώρες…και την αποτελούσαν:

Γιώργος Αναστόπουλος, ελληνικό Τμήμα «Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Άρση του Αποκλεισμού της Γάζας», Nadir Al Abadla, πρόεδρος «Συνδέσμου Ελληνό-Παλαιστινιακής Φιλίας», Σοφία Σακοράφα, βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Τιμοσίδης, βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μπανιάς, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κουράκης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Κλειτσίκας, συγγραφέας, Έμμυ Χριστούλα, δημοσιογράφος και ο Κώστας Μπιτσάνης.

==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.