Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

Προς Extra 3, υπόψη δημοσιολόγου κ. Παπαγιάννη (1)

ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ...

" Το χειρότερο με τον Α. Σπίνο δεν είναι ότι διορίστηκε στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου στην θέση του Αντιπροέδρου. Το χειρότερο είναι ότι δεν είχε ενημερώσει ούτε τον Διευθυντή του Extra 3 Μάκη Γιομπαζολιά, ούτε τον προϊστάμενο του πολιτικού ρεπορτάζ και παρουσιαστή του Αποκαλυπτικού Δελτίου Γ. Παπαγιάννη, ούτε τους συναδέλφους του δημοσιογράφους Ανδρέα Καψαμπέλη, Τάνια Ιακωβίδου και Τάσο Παπαδόπουλο. Και το χειρότερο απ' όλα είναι ο περίεργος και ύποπτος ρόλος του Δ. Αβραμόπουλου, καθώς έπρεπε να είχε ο ίδιος ενημερώσει την διεύθυνση του καναλιού για την απόφαση την οποία υπέγραψε και ήξερε εδώ και πολύ καιρό. Αυτό στην γλώσσα της δημοσιογραφίας ονομάζεται συναλλαγή κάτω από το τραπέζι. "

Σχόλιο : O "Στοχασμός- Πολιτική"
ΔΕΝ έχει να κρύψει τίποτα . . . αλλά ούτε να χρησιμοποιήσει ανεπίτρεπτες εκφράσεις περί συναλλαγής κλπ . . .

Όταν έχει στοιχεία τα παραθέτει για αξιολόγηση και ενημέρωση των πολιτών.
Αυτό που μπορεί και κάνει πάντοτε είναι να ασκεί καλόπιστη κριτική.
Η φωνή του είναι κρυστάλλινη και διαυγής, αυτό εκφράζει, υπηρετεί και έχει δευσμευτεί γραπτώς και στον υπότιτλο του, το σκοπό :

"Αγωνίζομαι για τη
ν Ελλάδα που μου Αξίζει" με γνώμονα την ". . . Ελευθερία της Σκέψης", όπως έγραψε ο VOLTAIRE, που "είναι η Ψυχή της Ζωής" . . .

Όταν σου έγραφα παλιά για το κύριο αυτό θυμάσαι ; >>>

"Κάποιος εισαγγελέας θα επέμβει . . . ή ο εν λόγω δημοσιογράφος είναι στο ακαταδίωκτο ; "

Δεν το αναδημοσίευσες τότε . . .
(το ενημερωτικό e-mail μου στη διάθεσή σου)

Σήμερα γράφεις άλλα και το βράδυ θα μας κάνεις τον ανήξερο πάλι !!! όπως χθες με τα "χαμαιτυπεία" του Περιστερίου.

Πώς εμείς το ξέραμε νωρίτερα ; . . . "μούγκα" ή πράγματι είσαι της τελευταίας στιγμής; (χθες το βράδυ πριν ενημερωθείς από τα blogs, έδειξε ότι πράγματι ΔΕΝ ήξερες τίποτα . . . ούτε η κοπελιά στο contrlol σου είπε τίποτα ;)

Κύριε Γιαμπαζολιά ΧΘΕς το βράδυ της εκπομπής το κανάλι σας ήξερε ;
Έχω τα στοιχεία . . . Μην . . . επιμένετε στο ΟΧΙ . . .

Συνεχίζεται . . .

Μετά από αυτό που του έκαναν τα blogs, στο κ. αυτόν, μάλλον θα εξαφανιστεί από το κανάλι και τη "δημοσιογραφία". . .μπορεί να τον χάσει και το ΕΣΥ !!!

Ν.Ζ.

==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.