Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

foxnews.gr : Θεόδωρος Τενέζος 1 μήνα πριν ξεκινήσει την απεργία πείνας:

“ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΛΟΓΟΣ”…. Αξίζει να το διαβάσετε

triantafylo..Ένας Λόγος αγάπης έχει την δύναμη να μεταφέρει και να αναδείξει εικόνες χαράς, στηρίξεις, ελπίδας, πίστης ,υπομονής και να οδηγήσει των άνθρωπο σε εσωτερική κατάπαυση, γαλήνη και ζωή…
Αγαπητοί φίλοι επισκέπτες - αναγνώστες ενώ σήμερα ο Θοδωρής Τενέζος συμπληρώνει 22 μέρες στον αγώνα που έχει αρχίσει ενάντια στα καρτέλ, ψάχνοντας στο διαδίκτυο σχετικά θέματα με το όνομα του έπεσα πάνω σε ένα σχόλιο το οποίο έγραψε στις 18 Ιανουαρίου το 2009, 25 μέρες πριν ξεκινήσει την απεργία πείνας.

Το σχόλιο βγήκε στον αέρα στο blog kosmosnews.blogspot.com ας μου επιτρέψει ο φίλος blogger να το αναδημοσιεύσω:

“ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΛΟΓΟΣ” …. Αξίζει να το διαβάσετε (περισσότερα…)

Ολα τα “ανεπίσημα” ΜΜΕ και τα Blogs που γράφουν για την απεργία πείνας του Τενέζου κατά των καρτέλ

Ευχαριστούμε τους Bloggers και τα φόρουμ που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας σε ενδειξη συμπαράστασης στον απεργό πείνας Θοδωρή Τενέζο ο οποίος συνεχίζει τον αγώνα του κατά των καρτέλ.

Δημοσιεύουμε λίστα με τα περισσότερα απο τα Web Sites που έχουν αναφερθεί στο θέμα:

parents.gr: Θοδωρής Τενέζος

pasokkor.wordpress.com: Απεργία πείνας για τα καρτέλ

dialogos.pasok.gr: ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΡΤΕΛ

skeftomasteellhnika.blogspot.com: Θοδωρής Τενέζος - Ο Άνθρωπος πεθαίνει Live και εμείς απλώς κοιτάμε… (περισσότερα…)

Επείγουσα έκκληση στή διεθνή κοινότητα απο τον απεργό πείνας Θοδωρή Τενέζο

Επείγουσα έκκληση στή διεθνή κοινότητα απο τον απεργό πείνας Θοδωρή Τενέζο

O Θεόδωρος Tενέζος βρίσκεται τώρα στην 19η ημέρα της Απεργίας Πείνας, μπροστά από τα γραφεία της Ελληνικής Αντιμονοπωλιακής Αρχής στην Αθήνα, της Ελληνικής Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Ο λόγος για αυτή την πολιτική Απεργία Πείνας είναι η Διαμαρτυρία κατά τών καρτέλ, που ελέγχουν το σύνολο της Ελληνικής οικονομίας.Αυτός ο έλέγχος έχει ως αποτέλεσμα τό δραματικά υψηλό κόστος διαβίωσης σε αυτό το κράτος –μέλος της ΕΕ, το κλείσιμο των μικρών επιχειρήσεων, χρέη, φτώχεια καί απελπισία για ένα μεγάλο μέρος του Ελληνικού πληθυσμού, που ζει κάτω από (περισσότερα…)

Στην 18η μέρα της απεργίας πείνας μπήκε ο θοδωρής Τενέζος (φωτογραφίες)

tenezos_17_day3

Η πρώτη μέρα του Μάρτη και της Ανοιξης, βρήκε τον Θοδωρή Τενέζο να συνεχίζει την απεργία πείνας για 17η μέρα σ’έναν αγώνα που ξεκίνησε ενάντια σε ένα σύστημα καταστροφής που κυρίαρχα είναι τα καρτέλ τα μονοπώλια και τα ολιγοπώλια.
“Είναι η πρώτη φορά στην νεότερη Ελληνική Ιστορία που η οικονομική Ελίτ, και τα Οικονομικά συμφέροντα επιβάλλονται πλήρως στην πολιτική εξουσία.
Έχουμε να κάνουμε με νόθευση του Δημοκρατικού Πολιτεύματος.
Οι ισχυροί αγνοούν τους νόμους και όταν δεν μπορούν να τους αγνοήσουν τους τροποποιούν..”

Με λόγια σαν και αυτά, ήρεμα, ευγενικά και με ψηλά (περισσότερα…)

Θεόδωρος Τενέζος: Ολη η αλήθεια για τη Σιδενόρ και το καρτέλ με νέα στοιχεία

aggelopoulos-stasinopoulos

Δελτίο τύπου με λεπτομέρειες για τον τρόπο που κατέστρεψαν τον επιχειρηματία Θεόδωρο Τενέζο και τον οδήγησαν στην απεργία πείνας.

«Το καρτέλ των μεγαλοβιομηχάνων του χάλυβα, που αποτελείται από τη ΣΙΔΕΝΟΡ (ιδιοκτησίας Ομίλου Νίκου Στασινόπουλου), ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ (ιδιοκτησίας Ομίλου Κωσταντίνου Αγγελόπουλου), ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, τους χονδρεμπόρους-διανομείς τους, καθώς και την ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε. (εταιρεία πιστοποίησης χάλυβα στην οποία μαζί με το Ελληνικό κράτος είναι συνεταίροι οι χαλυβουργίες και οι μεγαλοεισαγωγείς !), από την πρώτη στιγμή που η εταιρεία IRON TENCO A.E. κατήγγειλε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού (περισσότερα…)

Το συγκλονιστικό ξέσπασμα μιας 16χρονης για την απεργία του Θεόδωρου Τενέζου

16xroni-eye…Ομολογώ πως έχω συγκλονιστεί. Είμαι δεκαέξι χρονών και βρίσκομαι αντιμέτωπη με έναν κόσμο ο οποίος δεν σέβεται ούτε εμένα ούτε και τους μεγάλους. Βρίσκομαι θύμα μαζί με όλους τους άλλους έφηβους -και μη- σε μια κοινωνία, πολιτεία και κυβέρνηση που κυριολεκτικά δεν της “καίγεται καρφί”. Λυπάμαι για την κατάσταση αυτή. Λυπάμαι που βλέπω τον κόσμο που δεν θα ήθελα ποτέ να δω. Λυπάμαι που αντί να ζω το όνειρο ζω τον εφιάλτη. Και πιο πολύ λυπάμαι που οι υπαίτιοι αυτής της κατάστασης είναι άνθρωποι που υπήρξαν παιδιά σαν κι εμένα με όνειρα, ελπίδες, οράματα και στόχο ένα καλύτερο μέλλον. (περισσότερα…)

Θεόδωρος Τενέζος: Κρανοφόροι επετέθησαν με ρόπαλα σε συνεργείο που ήρθε να απενεργοποιήσει την κάμερα ασφαλείας - Η ανακοίνωση του απεργού

Θεόδωρος Τενέζος: Κρανοφόροι επετέθησαν με ρόπαλα σε συνεργείο που ήρθε να απενεργοποιήσει την κάμερα ασφαλείας - Η ανακοίνωση του απεργού

16 ημέρα της απεργίας πείνας του Θεόδωρου Τενέζου και “άρχισαν τα όργανα”.. Την Παρασκευή το απόγευμα Κρανοφόροι επετέθησαν με ρόπαλα σε συνεργείο που πήγε να απενεργοποιήσει την κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται στην οδό Πατησίων 70 και Κότσικα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥ της 27/2/2009

Πριν 2 ώρες στάθμευσε στην γωνία Πατησίων και Κότσικα μπροστά στον χώρο που κάνω Απεργία Πείνας ένα αυτοκίνητο κλειστού τύπου βαν (περισσότερα…)

Θοδωρής Τενέζος: Αγγελόπουλος - Στασινόπουλος πίσω απο το καρτέλ του χάλυβα

tenezos2_1

Δύο εβδομάδες στο δρόμο χωρίς τροφή, κάτω απο αντίξοες καιρικές συνθήκες, κλείνει σήμερα ο Θεόδωρος Τενέζος αποφασισμένος να συνεχίσει την απεργία πείνας την οποία ξεκίνησε κατά του καρτέλ που κατέστρεψε την επιχείρηση του.
Δίχως να έχει να φοβηθεί κάτι πλέον αρχίζει να αποκαλύπτει λεπτομέρειες που αφορούν στην υπόθεση του με το παρακάτω δελτίο τύπου που έστειλε στα λίγα “ανεπίσημα” μέσα τα οποία εξακολουθούν να (περισσότερα…)

Θεόδωρος Τενέζος: Αποφασισμένος να συνεχίσει την απεργία πείνας μεχρι το τέλος..

tenezos1

Είναι λίγο δύσκολο να περιγράψω τα συναισθήματα που ένοιωσα απέναντι σ’έναν άνθρωπο που βρίσκεται στην 12η μέρα της απεργίας πείνας, την οποία ξεκίνησε ενάντια στην προστασία των Καρτέλ απ’την κυβέρνηση και την επιτροπή ανταγωνισμού και μου έδειξε ότι είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το τέλος..

(περισσότερα…)

==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.