Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

foxnews.gr :" Θοδωρής Τενέζος - Ο Άνθρωπος πεθαίνει και εμείς απλώς κοιτάμε.. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ"

epant_photo

Αγαπητοί φίλοι αναγνώστες, συνάνθρωποι, συμπατριώτες και όπως αλλιώς θα θέλατε να λέγεστε έχετε καταλάβει τι παίζεται στο κέντρο της Αθήνας, τι παίζεται στην Ελλάδα?
Απο την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου ένας άνθρωπος έχει κατέβει στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Πατησίων 70, έχει στήσει μια σκηνή στο πεζοδρόμιο μέσα στο καταχείμωνο με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες που αγγίζουν τους 0 και κάτω βαθμούς και εδώ και 2 βδομάδες σχεδόν δεν έχει βάλει μπουκιά στο στόμα του..
Ο Θοδωρής Τενέζος ξεκίνησε απεργία πείνας και όπως φαίνεται αποφάσισε να βάλει τέρμα στη ζωή του, απο αγανάκτηση και αηδία για όσα (περισσότερα…)

ΚΑΡΤΕΛ: Τι κοινό έχουν με τις γάτες? Είναι και τα δύο Εφτάψυχα! Πόσοι πρέπει να πεθάνουν για να το μάθουμε?

zisimopoulos_spiros

Καρτέλ για το χατήρι σου κερά μου δα συστήσω, του Ψηλορείτη τσοι βοσκούς δα τσοι μονιταρίσω
Το γάλα απού τα πρόβατα δα το μοσκοπουλιούμε, Τσοι βουλευτάδες του νησού δα τσοι δωροδοκούμε
Κι απ’τα λεφτά μιαν έπαυλι κερά μου δα σου χτίσω, Στα Μάλια ή στη Χερσόνησο και δα σου τη χαρίσω
Στη φυλακή μετά δα μπω, σα θα μ’ανακαλύψου, Και συ με Άλλο μερακλή δα κάμεις τη ζωή σου
http://www.worldses.org
ΚΑΡΤΕΛ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
Καρτελ σημαίνει την σύμπραξη μερικών ατόμων ή εταιρειών (παραγωγών συνήθως) με σκοπό την αθέμιτη χειραγώγηση της αγοράς προς όφελος των μελών του καρτέλ. Η λέξη προέρχεται μάλλον απο το ελληνικό χάρτα, λατινικά charta, αγγλικά chart. (περισσότερα…)

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΕΝΕΖΟΣ - LIVE ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ: Στις 700.000 έφτασαν οι επισκέψεις αλλά κανείς δεν είναι εκεί..

tenezos-apergia1
“Καλησπέρα συνεχίζω την απεργία πείνας που κάνω με live camera διαμαρτυρόμενος για τα καρτέλ. Με θερμοκρασία που αγγίζει τους 3 βαθμούς κελσίου, πέρασα τη νύχτα στο αντίσκηνο που έχω τοποθετήσει κάτω από το κτήριο των βολεμένων υπαλλήλων των καρτέλ, καταπονημένος από την ένταση των δύο πρώτων ημερών. Κυβέρνηση και πολιτικοί, την ίδια ώρα, γλεντούσαν με ήσυχες τις συνειδήσεις τους τη γιορτή του Αγίου (περισσότερα…)

Απεργία πείνας για 24η μέρα ο Θεόδωρος Τενέζος - Camera live απο την Πατησίων

Στην ΕΙΚΟΣΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ μέρα της Απεργίας πείνας βρίσκεται ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας Θεόδωρος Τενέζος, εξω από το κτίριο της Επιτροπής Ανταγωνισμού, Πατησίων 70 και Κότσικα. Στις 960.000 έφτασαν οι επισκέψεις της ζωντανής μετάδοσης της Απεργίας , ενώ οι καθημερινές προβολές της μετάδοσης ξεπέρασαν τις 55000! Δείτε όλα τα στοιχεία για την υπόθεση.. (περισσότερα…)

==============================================================

"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.