Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

O Δημοσιολόγος του Extra3, Γ. Παπαγιάννης, απόψε σε ρόλο "αδιάβαστου" αποκαλυπτικού. . .


Κύριε Παπαγιάννη με καταπλήξατε και απόψε !!!


1. Ήθελα ειδικά απόψε να συγχαρώ και τον Α. Σπίνο, για τη θέση του αντιπροέδρου και να ακούσω την δική του άποψη ή με τις όποιες διαφοροποιήσεις του (ας τις πω "θέσεις") που είχε εκφράσει κατά το πρόσφατο παρελθόν, για τον προϊστάμενο Υπουργό του, κ.Αβραμόπουλο, καθώς και για κάποια "καλόπιστη αναφορά" του, στον Πρόεδρο του Ν. Νίκαιας, που θεώρησα ότι θα είχαν ενδιαφέρον για τους τηλεθεατές σας.


ΣΗΜ: Μετά από πολύ επιμονή με τον αριθμό επικοινωνίας του καναλιού σας, πέρασα με επιτυχία τα σχετικά φίλτρα και διερευνητικά τεστ του τηλεφωνικού σας κέντρου.

Μετά από όλα αυτά ανάλυσα λεπτομερώς το θέμα που ήθελα να πω και κατέθεσα προφορικά τα σχετικά μου προσωπικά στοιχεία που μου ζητήθηκαν. . . . (αποδεκτό αν είναι για όλους έτσι)


Τελικά με την υπόθεση του Δημάρχου Περιστερίου κ. Παταχουρίδη, ατύχησα για πρώτη φορά να επικοινωνήσω μαζί σας και να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στον Εξαμηνίτη αντιπρόεδρο του Νοσοκομείου Νίκαιας. . . κρίμα . . .


2. Το ότι "τάχα" ΔΕΝ γνωρίζατε το φλέγον θέμα που απασχολεί το Περιστέρι, είναι μία ακόμη κατάπληξη που με βάζει σε σκέψεις . . . εσείς με τους περίφημους ωτακουστές της Βουκουρεστίου; . . . τόσο βιαστικά και χωρίς επαρκή στοιχεία !!! προσπαθήσατε να το κλείσετε "μονομερώς" με το κ. Δήμαρχο . . . χωρίς ρεπορτάζ και ωτακουστές ;


Το : "εγώ σας πιστεύω κ. Δήμαρχε . . . " το κρατώ όπως και το "αλλά" στη συνέχεια.


Ευτυχώς που ο κ. Λαλένης έβαλε τα πράγματα στη θέση τους . . .


Και για να υποστηρίξω την άποψη αυτή διαβάστε εδώ όπως και την αναδημοσίευση εδώ.

Η επώνυμη δημοσιογραφία των πολιτών προσέχει τι γράφει και τι δημοσιεύει.


Εσείς και η ομάδα σας ψάξτε τα ενημερωτικά e-mail σας.


3. Τέλος κάτι παλιά δημοσιεύματα που αφορούσαν μια παλιά υπόθεση (που ΔΕΝ ξέρω ακόμη την έκβασή της) του εξαμηνίτη κ. Αντιπρόεδρο σας, που ήθελαν διασταύρωση - λόγω Δημάρχου - (το θεωρώ εντελώς συμπτωματικό) δυστυχώς ΔΕΝ επιβεβαιώθηκαν από τον ίδιο . . . αλλά οφείλω σε άλλη ανάρτηση μου να τον ρωτήσω . . . και για αυτά . . . τι έκβαση είχαν τελικά; . . . γιατί ένας αντιπρόεδρος , έστω και για ένα εξάμηνο, ΟΧΙ μόνο πρέπει να φαίνεται τίμιος και αδέκαστος, αλλά και να διαψεύσει αυτά τα παλαιά δημοσιεύματα, που έχουν αποτυπωθεί με μελάνι . . . και κάποιοι ΔΕΝ τα ξεχνούν . . .


Ν.Σ.


==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.