Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Η Γενοκτονία των Αρμενίων

«….Η Γενοκτονία των Αρμενίων δεν ήταν μόνο μια προσπάθεια εξόντωσης ενός ολόκληρου λαού, αλλά είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας όλης…»

1,5 εκατομμύρια νεκροί , 200 χιλιάδες απαγωγές παιδιών ,σφαγή μιας ολόκληρης γενιάς και ξεριζωμός ενός ολοκλήρου λάου από την γη τους είναι το αποτέλεσμα της πρώτης γενοκτονίας του σύγχρονου κόσμου…είναι η Γενοκτονία των Αρμενίων στις 24 Απριλίου του 1915!

Η Οθωμανική αυτοκρατορία σε συνεργασία με τους Κεμαλιστές , δηλαδή τους Νεότουρκους ,σχεδίασαν με προσοχή και εκτέλεσαν το πιο απάνθρωπο σχέδιο εις βάρος ενός ιστορικού. . . λαού . . . ΔΕΝ Αναγνωρίζουν την Γενοκτονία ενός Έθνους!!!

Δείτε τη συνέχεια παρακάτω με ένα συγκλονιστικό μουσικό θέμα και μερικές από τις πιο συγκλονιστικές φωτογραφίες... >Black-Mail<


==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.