Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

Ο ψευτοαριστοφάνης έχει αντοχές να πέσει ακόμη και πιο χαμηλά :

Στην αρχή ήταν η Ντενίση,την οποία ''σατίριζε' μετά (μονο)μανίας,ο εθνικός μας σάτυρος!!
'Έπειτα ''αγάπησε'' άλλον κι έβαλε σκοπό της ζωής του να τον κάνει ήρωα του,είναι ο Γιώργος Παπανδρέου,ο οποίος στη ''σάτιρα' του Λαζόπουλου κολλάει με όλα,αφού με ότι θέμα κι αν ασχολείται καταλήγει πάντα στο Γιώργο!!!
Βέβαια τη λατρεία του τον Καραμανλή δεν τον ακουμπάει σχεδόν καθόλου κι ας προσφέρει καθημερινά τροφή για εκατοντάδες σατυρικά σχόλια στα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα και στο διαδίκτυο,για το Λάκη Καραμανλής=Θεός!!!
Φυσικά τού Παπανδρέου δε βρίσκει να τού σατιρίσει τίποτα άλλο παρά τα σαρδάμ,αποδεικνύοντας πόσο ρατσιστής είναι ο σάτυρος...
. . . ο τηλεοπτικός σταρ. >>>έχει κι άλλο, διάβασέ το...<<<

Σχόλιο: Πολλά διαβάσαμε για τη χθεσινή εκπομπή. Ο άνθρωπος έχει ταλέντο αλλά αυτό όμως ΔΕΝ είναι αρκετό για να μπορέσει να διαμορφώσει ή να αντιστρέψει τη πραγματικότητα. Το ότι είναι κολλημένος κάπου είναι θέμα ψυχιάτρου και ΟΧΙ ανάλυσης ή σχολιασμού επικαιρότητας.

Το κακό με αυτόν τον αφελή καλλιτέχνη είναι ότι με τη δωρεάν "διασκέδαση" (ας τη πούμε έτσι) και το καλάμι που καβαλάει κάθε φορά που νομίζει ότι οι τα χειροκροτήματα είναι από αυθόρμητους θεατές . . . ενώ όλοι γνωρίζουν το σήμα έναρξης που δίνουν οι παράγοντες της εκπομπής για να παρασύρουν και τους τηλεθεατές σε μηχανικό γέλιο. Όσο αφορά για τα μηχανάκια της τηλεθέασης και την αναγωγή σε αριθμό τηλεθεατών είναι και αυτά γνωστά και έχουν να κάνουν με την διαφημιστική πίτα.

Τώρα αυτά που λέει κατά την διάρκεια του παραληρήματος του (κοινώς έχει λαλήσει) είναι και αυτά γνωστά και ΔΕΝ θα τα αναπαράγω.
Νισαφι πια με τον Λα . . . Λάκη
. . .

Το τι είναι σάτιρα και τι καλοπληρωμένο παραλήρημα το είχαμε γράψει στις 1-10-08 >>>(βλέπε εδώ)<<<

Από ότι πληροφορηθήκαμε από φίλους ήταν και χθες μία από τα ίδια.

Τελικά άνθρακες ο θησαυρός . . . μία ξαναζεσταμένη σούπα μας μας σέρβιρε, ο εν λόγω αυτοαποκαλούμενος Αριστοφάνης. Είναι η ίδια "επιτυχημένη συνταγή", που τους δίνουν τα τηλεοπτικά αφεντικά. Τώρα ειδικά με την νέα διεύθυνση, πρέπει ο εν λόγω ψευτοαριστοφάνης να πέσει ακόμη πιο χαμηλά. ΟΧΙ στα νούμερα αλλά να παραμείνει ο ίδιος πρώτο νούμερο..

Το σλόγκαν της εκπομπής κανονικά πρέπει και αυτό να αλλάξει, σε ένα άλλο πιο αντιπροσωπευτικό της απληστίας και του πάθους του για το χρήμα, κάτι που να καταγράφει συμπεριφορές και προθέσεις, όπως :

"Για τα λεφτά τα κάνω όλα . . . τόσααα κι' άλλα τόοοοσαα . . ."

Τι άλλο να γράψεις για τα σκουπιδό θεάματα του Λα. . . Λάκη; . . . ανακύκλυση αναρτήσεων ._
(evia-blog και sociopolitiki κ.α.π είναι όμως και το 60% !!! της AGB εκεί είναι το πρόβλημα)

Νάσος Ζαγγογιάννης.

==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.