Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Τώρα τι θα πουν οι «πολιτισμένοι» της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Υπάρχει άλλη «διέξοδος» από το υπέρτατο δίκιο της Αντίστασης;


Η νέα κυβέρνηση του Ισραήλ, στα ίδια χνάρια της προηγούμενης, «άνοιξε» διάπλατα τα χαρτιά της.
Σήμερα ο Reuvin Rivlin, πρόεδρος του ισραηλινού κοινοβουλίου (Knesset) είναι σαφέστατος και δεν επιδέχεται ερμηνειών: «Δεν θα αποδεχθούμε ένα ελεύθερο Παλαιστινιακό κράτος»!
Επιπροσθέτως επισήμανε στις επίσημες δηλώσεις του κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην πόλη Um al-Fahem: «Οι επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ, της Παλαιστινιακής Αντίστασης στη Γάζα, που συνεχίζονται παρά την ισραηλινή αποχώρηση, επιβεβαιώνουν τη γέννηση μιας διοικητικής κρατικής υπόστασης από μέρους των παλαιστινίων…
Ένα ανεξάρτητο κράτος σημαίνει ρεαλιστική απειλή για το Ισραήλ…»
.
Δεν υπάρχει ανθρώπινος νους να σχολιάσει ένα ναζιστικό υποκείμενο σαν τον Reuvin Rivlin. Απλώς, τονίζουμε την πλήρη υποταγή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα σχέδια των ΗΠΑ, την υποκρισία των «πολιτισμένων» ευρωπαίων πολιτικών, που ξεπερνάει κάθε φαντασία.
Συνεπώς, το νόμιμο δικαίωμα των λαών (προβλέπεται και στο Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών) να διεκδικήσει την ελευθερία και την πατρίδα του με τον Ένοπλο Αγώνα, είναι υπόθεση όλων των ελεύθερων ανθρώπων του πλανήτη.
Πηγή δηλώσεων του Reuvin Rivlin: INFOPAL

Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ζητά την ακύρωση της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην Αλβανία. (GREECE-SALONICA)

Ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της ομάδας φιλίας του Ελληνικού με το Αλβανικό κοινοβούλιο κ. Μιχάλης Παντούλας (φωτογ.), με ανακοίνωσή του, ζητά την ματαίωση του Πρωθυπουργού στην Αλβανία,ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την καταδίκη του πρόεδρου του κόμματος της ελληνικής εθνικής μειονότητας και δημάρχου Χιμάρας Βασίλη Μπολάνου.Στην ανακοίνωση του κ. Παντούλα,αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:

« Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας είναι προγραμματισμένο επίσημο ταξίδι του κ. Καραμανλή στα Τίρανα.
Η αναβολή του ταξιδιού αυτού φρονώ ότι είναι επιβεβλημένη έως την ακύρωση της απόφασης ντροπής, η οποία βάλλει ευθέως τον πυρήνα του συνόλου των πολιτικών, δημοκρατικών και ατομικών δικαιωμάτων της εθνικής ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία, δικαιωμάτων που κατοχυρώνουν οι διεθνείς συνθήκες και οι αποφάσεις των διεθνών οργανισμών και των ευρωπαϊκών οργάνων».

==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.