Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ, στηρίζει τον αγώνα του Θόδωρου Τενέζου


Ο Γραμματέας της
Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, Κώστας Πανταζής, μιλά για τον Θοδωρή Τενέζο και την συμπαράσταση της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και του ΠΑΣΟΚ, στον αγώνα που δίνει:



Η νεολαία ΠΑΣΟΚ έδειξε από τη πρώτη στιγμή της Απεργίας Πείνας την αλληλεγγύη της στον αγώνα του Θόδωρου Τενέζου. Είναι η νεολαία που ξεχώρισε από το ρεύμα της ένοχης σιωπής των άλλων νεολαιών και των κομμάτων τους.

Είναι το αποφασισμένο κίνημα των νέων του ΠΑΣΟΚ που αγωνίζεται για δίκαιες αρχές και για προγράμματα. Είναι η ελπίδα και η νέα δυναμική του κινήματος με σχέδιο, όραμα, δράση και ακτιβισμό.

ΣΗΜ: "Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ τάσσεται στο πλευρό του Θοδωρή Τενέζου και ζητά την εις βάθος διερεύνηση των καταγγελιών του" >Εδώ<.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.