Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

Όλες οι λέρες επί ποδός… Διαβάστε το σχόλιο των φοιτητών...

blog tou fititi: Ελπίζουμε να μην εννοεί και εμάς η ζούγκλα... γιατί ούτε δημοσιογράφοι είμαστε ούτε έχουμε κάποιο συμφέρον πέρα από το να δούμε να βελτιώνονται κάποια πράγματα σε αυτή τη κοινωνία που ζούμε... που δυστυχώς για το χρήμα κάποιοι κάνουν τα πάντα . . .
Αυτό δε το λέμε εμείς αλλά η καθημερινότητα όπου ο κάθε τσόγλανος κλέβει και προκειμένου να μην τον πιάσουν δε διστάζει να χτυπήσει με όπλο τον άνθρωπο που κάνει τη δουλειά του...από την άλλη το (νόμιμο) Υπουργείο παιδείας δεν βοηθάει το μέλλον...προωθεί εκεί που θέλει νόμους κτλ . . . αλλά δε ΘΕΛΕΙ να δώσει τα πολυσηζητημένα επαγγελματικά δικαιώματα στους φοιτητές (μιλάμε για τυπικές υπογραφές, δεν υπάρχει κάποιο κόστος) . . . έτσι ώστε να μπορεί να τους παρατήσει και να φτιάξουν με την αξία τους το μέλλον. Τα δίνει στα κολεγιόπαιδα. . . δηλαδή σε αυτούς που δεν τα αξίζουν τόσο όσο τους νέους που κόπιασαν πραγματικά για το επίσης απαράδεκτο σύστημα των Πανελληνίων.

Δηλαδή νόμιμοι και παράνομοι πράττουν σε βάρος των Ελλήνων...

Εδώ είναι που πρέπει να πιέσει η zougla.gr και να αποκαλύψει και όχι ποιος έχει το κουρδιστό πορτοκάλι, το pressme και τα υπόλοιπα... ειλικρινά δεν μας ενδιαφέρει...ή καλύτερα δεν είναι τόσο σημαντικό όσο τα υπόλοιπα...

Το απόσπασμα είναι από την zougla.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ

@ Οι δημοσιογραφικές λέρες με την υπογραφή blogspot.com

@ Μπροστά η λάσπη γιατί το ημερομίσθιο είναι… ιερό και πίσω οι εργοδότες…

@ Καμία σχέση με τους μπλόγκερς που επικαλούνται και τους προτάσσουν ως καμουφλάζ…

@ Παλιά κόλπα πριν το διαδίκτυο γιατί το δίκτυο υπήρχε…

@ Nonews, pressmme, κουρδιστά πορτοκάλια και διάφορα άλλα ευφάνταστα ψευδώνυμα γιατί η μαλακία δεν κρύβεται…

@ Έτσι για να καρφώνονται ότι θέλουν να λέγονται δημοσιογράφοι…

@ Ανθρωποειδή χωρίς ίχνος ταλέντου, μισθοφόροι του κερατά άτεχνοι και ανίκανοι να βγουν μπροστά με το όνομά τους…

@ Σε λίγο καιρό όταν το σύστημα τους ξεράσει και περάσει η μόδα, θα επιστρέψουν πίσω με την ουρά στα σκέλια, χωρίς να αναγκάζονται να κρύψουν το όνομά τους γιατί απλά δεν θα το βάζει κανείς…

@ Μέχρι τότε θα μας επιτρέψετε να τους αποκαλύπτουμε εμείς, με τη φάτσα και το επώνυμό τους για να πιάνει τόπο το φτύσιμο… (my-greek.)

Σχόλιο :

Οι απόψεις μας για τα ΜΜΕ έχουν καταγραφεί σε πολλές αναρτήσεις μας. Τα λεφτά είναι πολλά και οι εξαρτήσεις με τις διαπλοκές ακόμη περισσότερες.

Η τελευταία περίπτωση της γνωστής φιλονικίας μας αφήνει αδιάφορους. Ο δικός μας ιστοχώρος είναι επώνυμος και οι αναρτήσεις μας βασίζονται κυρίως σε άρθρα επωνύμων.

Οι πηγές μας ξεκάθαρες και οι εξαρτήσεις μας μηδαμινές.

Ο παρών ιστοχώρος απαρτίζεται από πολίτες που ενδιαφέρονται για την κοινωνία των πολιτών με σοσιαλιστική κατεύθυνση βασισμένη στις αρχές της 3ης του Σεπτέμβρη 1974.

Εάν αυτό είναι εξάρτηση τότε ανήκει στην αναφορά μας ως μηδαμινή.

Ασχολούμαστε με τα τεκταινόμενα στο ΠΑΣΟΚ κυρίως, τα άλλα κόμματα μας ενδιαφέρουν πολύ λιγότερο και θα ασκούμε καλόπιστη κρητική στην κάθε εξουσία που αντιπαλεύει τα συμφέροντα της κοινωνίας των πολιτών.

Η καθαρή αρθρογραφία μας διέπεται από αρχές, θέσεις και δεοντολογία όπως κατά καιρούς αναφέρουμε.

Τίποτα από τα παραπάνω ΔΕΝ έχουμε αποκρύψει από τους αναγνώστες μας οι οποίοι μας τιμούν με τις επισκέψεις τους.

Καλούμε τους φίλους ή τους περαστικούς αναγνώστες να μας κρίνουν με τις παραπάνω αρχές και θέσεις μας.

Μετά τα παραπάνω τα αναγραφόμενα σε διάφορες κόντρες δημοσιόλογων και δημοσιογράφων μας αφήνουν αδιάφορους, εκτός αν οι αναφορές τους μας ενοχλήσουν.

Νάσος Ζαγγογιάννης.
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.