Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Τα «Σεμνά … Πρωτόκολλα!» και η Πολιτική κηδεία . . .

Το σήμα δόθηκε … στέλνουν τον Στυλιανίδη σπίτι του!
Πηγή: PIAZZAdelPOPOLO
Άνεργος μετά τις εθνικές εκλογές ο βουλευτής Ροδόπης.
Τον χτυπάνε σήμερα και η Καθημερινή και τα Νέα…


Η Καθημερινή μιλάει για «Σεμνά … πρωτόκολλα!», τα δε Νέα, του κάνουν την πολιτική κηδεία, καθώς διαμηνύουν ότι στην «δύσκολη» εκλογική περιφέρεια της Ροδόπης, μετά τις εθνικές εκλογές ο Ευριπίδης Στυλιανίδης θα βρεθεί εκτός βουλής![Το picture screen είναι από το Press MME]


Το Ράδιο Αρβύλα για το χλιδάτο ταξίδι του ζεύγους Στυλιανίδη εις Παρισίους
Χιλιάδες ευρώ φαίνεται ότι κόστισε ταξίδι στο Παρίσι του υπουργού Μεταφορών Ευριπίδη Στυλιανίδη, το οποίο πραγματοποίησε όταν ήταν υπουργός Παιδείας, τον Οκτώβριο του 2008, και ενώ η κρίση είχε χτυπήσει την πόρτα της χώρας.
Το στυλ «Δυναστεία» επέλεξε και για ταξίδι του στο Λονδίνο, που προτίμησε να το δει μέσα από τη θαλπωρή της λιμουζίνας του που νοίκιασε αντί 4.067€.
Εν μέσω κρίσης, τα ντοκουμέντα της χλιδής που αποκαλύπτει το «ΘΕΜΑ» περιλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια ύψους χιλιάδων ευρώ, ενοικίαση λιμουζίνας γι
α τουρνέ στο Παρίσι αντί 4.745€ και διαμονή σε σουίτα του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου «Four Seasons-George V», που κοστίζει 2.300€ τη βραδιά.
Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι, όπως προκύπτει και από τα έγγραφα που δημοσιεύουμε, ότι η σύζυγος του κ. Στυλιανίδη μετέβη στο Παρίσι μία μέρα νωρίτερα από τον υπουργό σύζυγό της, με εισιτήριο business class, κατέλυσε στην υπουργική σουίτα και φυσικά τα έξοδα της κυρίας υπουργού τα πλήρωσε ο Έλληνας φορολογούμενος.



Σχόλιο : "Σεμνά και ταπεινά" . . .
στο χάος του Καραμανλικού
:>>>
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.