Τρίτη 7 Απριλίου 2009

Συνάντηση της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Σήμερα, 7 Απριλίου 2009, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια με αντιπροσωπεία της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, αποτελούμενη από τον Κώστα Πανταζή, Γραμματέα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, τον Γιώργο Τρίχα, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και τον Παύλο Στεφάνου, μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ.


Ο Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σχετικά με την πρόσφατη επίσκεψη κλιμακίου της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ στη γείτονα χώρα, Αλβανία.


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε εκτενή ενημέρωση όσον αφορά στην πρωτοβουλία της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός στις εστίες του. Τα μέλη του κλιμακίου έδωσαν έμφαση στα εκπαιδευτικά ζητήματα των νέων ομογενών, καθώς και στην ανάγκη για την εκπόνηση ενός στρατηγικού αναπτυξιακού σχεδίου επιχειρηματικού προσανατολισμού και της ανάγκης μίας περισσότερο αποτελεσματικής μέριμνας για τους Έλληνες που παραμένουν στις εστίες τους.


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε την ανάγκη στήριξης της Ελληνικής Εθνικής μειονότητας από την Ελληνική πολιτεία καθώς και του ευρωπαϊκού προσανατολισμού της Αλβανίας μέσω της περαιτέρω σύσφιξης των ελληνοαλβανικών σχέσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.