Κυριακή 12 Απριλίου 2009

troktiko Θυμήσου είμαστε μαζί σου


Νέα κατάπτυστη επίθεση από τον Μάκη αλλά αυτό ήταν το τέλος του . . .
ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΤΟ TROKTIKO ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΡΕΙ.

Παιδιά αφήνουμε τον Παπαγιάννη. Δεν έχει νόημα. Όταν μπαίνει στο παιχνίδι ο Μάκης αρχίζει το ...ξερατό. Και επειδή πάλι ο Μάκης προκάλεσε σε λίγο θα πάρεις τις απαντήσεις του. Ο τυμβωρύχος. Που δεν σέβεται νεκρούς ανθρώπους.Αλλά ξέρουμε τι τον ενοχλεί. Το γεγονός ότι το troktiko περνάει πολλές ημέρες το zougla.gr.Και ρίχνει λάσπη, λάσπη, λάσπη στον ανεμιστήρα. Ο έμμισθος υπάλληλος του Γιώργου Κουρή. Που δεν βγήκε να πει κουβέντα για το συσσίτιο και θα μας πει ότι από πίσω είναι ο Κοντομηνάς ή το "Πρώτο Θέμα;"
Τόσο τσίπα έχεις και δεν ντρέπεσαι; Αντί να πεις ένα μπράβο κάθεσαι και ψάχνεις ποιοι είναι από πίσω; ΟΧΙ δεν είναι κανένας από τους δύο. ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΑΣ. Γιατί εμείς έχουμε Μάκη. Εσύ δεν έχεις. Την έχεις χάσει. Έχεις άλλη τιμή, της Καγιέν και των Κοχίμπα...
Η συνέχεια στο troktiko

Σχόλιο : troktiko Θυμήσου . . . είμαστε μαζί σου !!!
Κάναμε υπομονή τόσες μέρες
και ΔΕΝ πήραμε θέση, όπως είχαμε κάνει παλιότερα, σεβόμενοι τη περίπτωση Θοδωρή Τενέζου, που του είχε υποσχεθεί εκπομπή και μάλιστα έκαναν και λήψεις εγγραφής video. Το ερώτημα που προκύπτει εύλογα είναι, γιατί εδώ και δέκα μέρες ΔΕΝ έχει πάλι ασχοληθεί με τον απεργό πείνας όπως τότε στην αρχή με τη Live camera ; είναι ένα ζητούμενο και ας απαντήσει μόνος του στη συνείδησή του.

Από και εκεί και πέρα νομίζω ότι κανένας σκεπτόμενος άνθρωπος ΔΕΝ παίρνει στα σοβαρά αυτές τις φτιαχτές εκπομπές, με τους πολιτικούς μαϊντανούς και τους γνωστούς φίλους του. Ο περισσότερος κόσμος γελάει μαζί του με τον αρρωστημένο ναρκισσισμό του, να μιλάει μόνος του και στο τέλος να δίνει ελάχιστο χρόνο στο υπόλοιπο panel.

Το ότι βλέπουμε κάποια στιγμιότυπα από τις εκπομπές του, είναι αλήθεια, αλλά και αυτό το κάνουμε για να γελάσουμε, όπως στη περίπτωση της κ.Παπακώστα που τα παράτησε και έφυγε . . . χάσαμε λίγο στην αρχή γιατί είμαστε σε zapping.
Κατά τα άλλα νομίζω ότι ο απαίδευτος δημοσιολόγος (πρώην σκιτσογράφος) καλά την έχει βολέψει μέχρι τώρα . . . το παίζει καλά το παραμύθι όπως αυτός καλά γνωρίζει να πουλάει τρέλα και στο τέλος να τα οικονομάει. . .

Συντάσσομαι με την άποψη του apnea με την έννοια της απαξίωσης.

Νάσος Ζαγγογιάννης.

==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.