Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Ξεκίνησε σήμερα στην Κωνσταντινούπολη η Παγκόσμια Διάσκεψη για τη Συνεχή Στήριξη της Παλαιστίνης

Σήμερα το πρωί στην Κωνσταντινούπολη άρχισαν οι εργασίες μια σημαντική Παγκόσμιας Διάσκεψης για την Παλαιστίνη, με τον τίτλο «Δημοκρατική Παγκόσμια Διάσκεψη. Για μια αδιάκοπη στήριξη της Παλαιστίνης».


Η Διάσκεψη θα διαρκέσει δύο ημέρες
(22 και 23 Μαΐου 2009)

(click δεξιά φώτο, πρόγραμμα Παγκόσμιας Διάσκεψης)>

Σύμφωνα με τους οργανωτές, προσωπικότητες, βουλευτών από όλες τις Αραβικές χώρες, Διεθνείς Αραβικοί Οργανισμοί, το συνεχιζόμενο έγκλημα εναντίον του Παλαιστινιακού λαού, μετά και τους βομβαρδισμούς της Γάζας, βρίσκει μια θεσμοθετημένη παγκόσμια αντίδραση.





Στην Παγκόσμια Διάσκεψη της Κωνσταντινούπολης συμμετέχει η ελληνική αντιπροσωπεία της «Ελληνοπαλαιστινιακής Φιλίας» και ο Δήμαρχος Αχαρνών Παναγιώτης Φωτιάδης.

Θυμίζουμε ότι ο Δήμος Αχαρνών έχει αδελφοποιηθεί
με τον Δήμο Χαν Γιούνις της Γάζας
και η παρουσία του Δημάρχου προκάλεσε τις θερμές αντιδράσεις όλων των συνέδρων.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο επίσημο πρόγραμμα της Παγκόσμιας Διάσκεψης είναι ομιλητής και μάλιστα στη σημαντικότερη συζήτηση του “Συμποσίου”, ένας Έλληνας. Ο συγγραφέας Νίκος Κλειτσίκας, που χθες συντόνιζε μαζί με Ευρωπαίους βουλευτές την αναχώρηση του «Κονβόι της Ελπίδας» για τα παιδιά της Γάζας και που βρέθηκε μέσα στη Γάζα στη διάρκεια των βομβαρδισμών, τιμήθηκε μ’ αυτόν τον τρόπο από τον Αραβικό κόσμο.
<(click αριστερή εικόνα)
Σήμερα, μίλησε στη Διάσκεψη ο Γιώργος Αναστόπουλος και αύριο το βράδυ, στο κλείσιμο των εργασιών θα μιλήσει ο Δήμαρχος Αχαρνών.

Το «Στοχασμός-Πολιτική» με αποκλειστικό ρεπορτάζ συνεργάτη του blog και παρουσία στην Κωνσταντινούπολη, θα μεταφέρει στους πολίτες όλες εκείνες τις ειδήσεις που δεν μεταφέρουν τα ΜΜΕ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αμέσως μετά την επιτυχή έκβαση της ελληνικής αποστολής στη Γάζα, (το «Κονβόι της Ελπίδας», σήμερα μεταφορτώθηκε σε πλοίο και ταξιδεύει προς το Port Said. Από εκεί οδικώς θα μπει στην πολιορκημένη Γάζα.) τα μέλη της αναχώρησαν στη συνέχεια για την Παγκόσμια Διάσκεψη της Κωνσταντινούπολης.

Περισσότερα αύριο με αναλυτικό ρεπορτάζ από τις ομιλίες και τις τιμητικές διακρίσεις μελών της ελληνικής αποστολής.

Ελπίζουμε να δούμε και κάποια, έστω μικρή, αναφορά και στα ελληνικά ΜΜΕ.

==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.