Κυριακή 3 Μαΐου 2009

Αποκλειστικά στο «Στοχασμός-Πολιτική» η αναχώρηση του βαν από την Ελλάδα, με φάρμακα για τα παιδιά της Γάζας.



Γενικό Σχόλιο, για την ποιότητα των βίντεο:

Η ποιότητα των βίντεο δεν είναι η καλύτερη.

Όμως, πιστεύουμε ότι η καταγραφή της ελληνικής παρουσίας σε Διεθνή Συνέδρια και η συμμετοχή της Ελλάδας, μέσα από ανθρωπιστικές οργανώσεις -όπως ο Σύνδεσμος Ελληνοπαλαιστινιακής Φιλίας- και η εκπροσώπησή μας στην Πανευρωπαϊκή Επιτροπή για την Άρση του Αποκλεισμού της Γάζας, σε παγκοσμίου εμβέλειας ανθρωπιστικές δράσεις, αποτελούν μια ιστορική σημασία και ελπίζουμε στην κατανόησή σας.

Σημειώνουμε τέλος ότι το φώτο ρεπορτάζ αυτό ΔΕΝ έγινε από επαγγελματίες δημοσιογράφους, αλλά από ερασιτέχνες bloggers, για να συμπληρώνουν όπως το κάνουν πάντοτε σε ειδησιογραφία σε αυτά που νομίζουν οι διαπλεκόμενοι ότι θα αποσιωπήσουν.

Εμείς θα συνεχίζουμε με εγκυρότητα και σεβασμό να ενημερώνουμε, από αξιόπιστες πηγές, θέματα όπως αυτά των παλαιστινίων αδελφών μας, συμπληρώνοντας ή και διαψεύδοντας ακόμη την επίσημη ειδησεογραφία.

Νάσος Ζαγγογιάννης

==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.