Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Να ξεχάσουμε κι αυτόν; ... και τον επαγγελματία που ισχυρίζεται ότι έχει καταστραφεί οικονομικά ;


Να μην ξεχάσουμε κι αυτόν...

-Όταν πάτε στην κάλπη την Κυριακή, μην ξεχάσετε και τα δικά μου κατορθώματα.
Σας ευχαριστώ...
Δια την αντιγραφήν
Ο Ταχυδρόμος

Σχόλιο: Μέσα σε αυτό τον ορυμαγδό σκανδάλων μία μήνυση ενός επαγγελματία έχει αποσιωπηθεί . . . Αλήθεια τι έγινε με τη περίπτωση αυτή;

Διαβάζουμε από την "ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" (Ιουλ 23, 2008):

ΜΠΡΕΚΟΣ Μήνυση κατά Αλογοσκούφη για προεκλογική οφειλή

"Μήνυση σε βάρος του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργου Αλογοσκούφη για χρήματα που ισχυρίζεται ότι του οφείλει από δαπάνες για την προεκλογική εκστρατεία κατέθεσε ο επιχειρηματίας Βασίλειος Μπρέκος, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο κ. Αλογοσκούφης προσέλαβε την εταιρεία του μηνυτή “Χρονοπούλου Ασημίνα και Σία Ε.Ε.” για την προώθηση προεκλογικών φυλλαδίων την περίοδο Φεβρουαρίου - Μαρτίου 2004.

Όπως αναφέρει ο μηνυτής, “προχώρησε σε 3.650 παραδόσεις προεκλογικού υλικού, για τις οποίες μάλιστα χρειάστηκε να προσλάβει επιπλέον υπαλλήλους, η αμοιβή των οποίων φτάνει τις 280.000 ευρώ” και ότι “μετά το πέρας της εργασίας του είχε σειρά συνομιλιών και ραντεβού για να πληρωθεί, τα οποία όμως απέβησαν άκαρπα”. Επίσης αναφέρει ότι συνεργάτες του κ. Αλογοσκούφη (οι κ. Σωτήρης Νικολαρόπουλος και Γιάννης Πλουμιστός) του πρότειναν ως τρόπο κάλυψης της αμοιβής να πληρωθεί μέσω οργανισμών και επιχειρήσεων, οι οποίες “με την παρέμβαση του υπουργού θα του ανέθεταν εργασίες σχετικές με τη δραστηριότητα της εταιρείας του”. Έτσι, τον παρέπεμψαν στην Εθνική Τράπεζα, στα Super Fast Ferries, στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, στον ΟΠΑΠ, στα Κρατικά Λαχεία, στη Γενική Ταχυδρομική, στον ΟΔΙΕ και τέλος στην ΙΘ’ ΔΟΥ Αθηνών, η οποία του σφράγισε και ένα μπλοκ επιταγών, προσθέτει στη μήνυσή του ο κ. Μπρέκος. Παραθέτει μάλιστα σειρά εξωδίκων που έχει αποστείλει προς τον κ. Αλογοσκούφη. Ως μάρτυρες προτείνει, μεταξύ άλλων, τον κ. Λευτέρη Ζαγορίτη και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Κωνσταντάρα."

Ψάξαμε αυτή τη περίπτωση στο διαδίκτυο και η συνέχειά της έχει μάλλον αποσιωπηθεί.

Τελικά δικαιώθηκε ο άνθρωπος αυτός;

Από ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ΟΧΙ.

Αυτό που βρήκαμε στη συνέχεια είναι ένα άλλο δημοσίευμα Της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΑΤΗ, στις 23-7-08, από την EnetOnLine:

Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ Β. ΜΠΡΕΚΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

Αθάνατη Ελλάς!!! τι άλλο θα διαβάσουμε ακόμη; Γιατί ακούμε πολλά περισσότερα!!!

ΝΖ.

==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.