Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Ότι και να κάνουν οι πανικόβλητοι κυβερνητικοί παράγοντες του Καραμανλή, οι bloggers θα βρουν και άλλους τρόπους έκφρασης.

.
Με καυστική ειρωνική διάθεση το blog
επισημαίνει, αυτό που ο κάθε ένας
φοβάται ότι "θα γίνει για μας χωρίς εμάς". Είναι παγκοίνως αποδεκτό ότι με την ελεύθερη έκφραση των bloggers συμπληρώνεται η "κρυφή" ενημέρωση που τα ένοχα, λόγω διαπλοκής με την εξουσία, ΜΜΕ μας αποκρύβουν ή τα υποβιβάζουν σε ενδιαφέρον.

Το παράδειγμα είναι ολοζώντανο: Ο πατήρ Μητσοτάκης (πρωθυπουργός το 1992) και η θυγατέρα Μητσοτάκη (υπουργός Εξωτερικών, σήμερα). Ο κ. Μητσοτάκης είχε πει τότε το περίφημο: «αυτή η υπόθεση σε δέκα χρόνια θα έχει ξεχαστεί» και μετά από δεκαπέντε χρόνια αυτή την υπόθεση, καυτή και άλυτη, την έχει στα χέρια η θυγατέρα του. Η ιστορία αμείλικτη… Διδάσκει, αλλά και τιμωρεί…(βλέπε εδώ)

Ευτυχώς που το κενό αυτό της ενημέρωσης το χρεώνονται τα ιστολόγια.

Ότι και να κάνουν οι πανικόβλητοι κυβερνητικοί παράγοντες του Καραμανλή, οι bloggers θα βρουν και άλλους τρόπους έκφρασης. Μπορεί η γνωστή ομάδα να ετοιμάζει σχέδια νόμου φίμωσης του διαδικτύου στην ελληνική επικράτεια ... υπάρχουν και άλλοι τρόποι.

Συγκεκριμένα το φιλικό ιστολόγιο έγραψε:

Macedonia (Central Intelligence Agency - Cia)
Ακατανόητη και προκλητική, για να μην πούμε κάτι σκληρότερο, είναι η στάση πολλών bloggers που αναπαράγουν την αποκάλυψη του greek-olympics κ.α., πως η «Μακεδονία» εισήλθε στο πάνελ των Μεσογειακών χωρών.
Η στάση των bloggers δεν προσβάλει απλώς τη διεθνή έννομη τάξη, αλλά προκαλεί και προβλήματα στις σχέσεις της Ελλάδας με τρίτες χώρες. Επιπροσθέτως μας εκθέτει -για μια ακόμη φορά-, ως χώρα που οι τρομοκράτες (στην περίπτωση bloggers) κάνουν ότι θέλουν.
Γιατί κύριοι bloggers διαμαρτύρεστε;
Το Ισραήλ δεν είναι Ευρωπαϊκή χώρα; Δεν συμμετέχει ως ευρωπαϊκή χώρα σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις;
Η Τουρκία δεν είναι Ευρωπαϊκή χώρα; Δεν συμμετέχει ως ευρωπαϊκή χώρα σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις;
Πολύ σωστά ένας Παλαιστίνιος να χρειάζεται την άδεια του Ισραήλ, μιας άλλης χώρας, για να μπει ή να βγει από την Παλαιστίνη!
Πολύ σωστά ένας Κύπριος δεν μπορεί να πάει ελεύθερα στο σπίτι που γεννήθηκε, στη λεγόμενη «Βόρεια Κύπρο», αν δεν το εγκρίνει η άλλη «χώρα»!
Γιατί ένας Θεσσαλονικιός, μιας και η Θεσσαλονίκη βλέπει Μεσόγειο θάλασσα, να μην χρειάζεται διαβατήριο και έγκριση από την «Μακεδονία», για να ταξιδέψει εκτός περιοχής;
Καλά βαλτοί είστε;
Να επέμβει η αδέκαστη ελληνική δικαιοσύνη, να επέμβει ο αδέκαστος Σανιδάς, να επέμβει η κυρία Μπους-Μητσοτάκη-Μπακογιάννη-Κούβελου, δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση με τους bloggers. Το ζήτημα είναι πολύ σημαντικό, είναι εθνικό, μήπως ο καταλληλότερος πρωθυπουργός δεν πρέπει να μείνει στις καταγγελίες στη βουλή εναντίον των blogs;
Ξεφτίλες!

==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.