Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2009

Ο Επιχειρηματίας Βασίλης Μπρέκος καταγγέλλει πρώην Υπουργό της Νέας Δημοκρατίας (3)


Στις 19-5-2009 δημοσιεύτηκε το:

"Αυτό είναι όλο το εξώδικο προς τον Γ. Αλογοσκούφη..."
.
PRESS-GR: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! .

... για το χρέος των 280.000 ευρώ των εκλογών του 2004!
.
Το Press-gr δημοσιεύει κατ' ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ το εξώδικο που έστειλε στον Γ. Αλογοσκούφη ο εκπρόσωπος της εταιρείας "ΑΣΗΜΙΝΑ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ" για το χρέος των 280.000 ευρώ (διαβάστε και εδώ) από τις εκλογές του 2004. Η περιγραφή των γεγονότων είναι ανατριχιαστική και αποκαλυπτική...
-------------
Εξώδικη Δήλωση - Πρόσκληση μετά διαμαρτυρίας της εμπορικής εταιρείας με την επωνυμία "ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ και Σια ΕΕ" και τον διακριτικό τίτλο "ORDER TAKER" που εδρεύει στην Αθήνα, επι της οδού Μαρμαρά αρ. 25, νομίμως εκπροσωπουμένης
Προς τον κ. Γεώργιο Αλογοσκούφη, κάτοικο Αθηνών οδός Κερκύρας αρ. 17, Νέα Ερυθραία Αττικής
Κοινοποιούμενη προς τον κ. Σωτήριο Νικολαρόπουλο, Γενικό Διευθυντή υπουργείου Εθνικής Οικονομίας που εδρεύει στην οδό Νίκης αρ. 5-7 Αθήνα.

Αρχές Φεβρουαρίου του 2004 πληροφορηθήκαμε ότι αναζητούσατε συνεργείο το οποίο θα προωθούσε την προεκλογική σας καμπάνια προκειμένου να εκλεγείτε βουλευτής στις εθνικές εκλογές για την ανάδειξη κοινοβουλίου το 2004.
Αμέσως ο εκπρόσωπός μας και γενικός Διευθυντής της εταιρείας μας Βασίλειος Μπρέκος επισκέφθηκε την ομάδα στήριξή σας για αυτό τον αγώνα στο γραφείο σας στην οδό Σίνα προκειμένου να συζητήσει το θέμα και να αναλάβει την εργολαβία. Συναντήθηκε με τον εκπρόσωπό σας όπως του δήλωσε και επικεφαλής της ομάδας υποστήριξής σας κ. Σωτήριο Νικολαρόπουλο.
Ο κ. Νικολαρόπουλος εξήγησε στον εκπρόσωπό μας ότι αναζητούσε ένα συνεργείο προκειμένου να εκτελέσει με το σύστημα High Speed δηλαδή ταχυμεταφορές παραλαβή και παράδοση φακέλων και δεμάτων με το εκλογικό σας υλικό προς τις τοπικές οργανώσεις του κόμματός σας αλλά και προς ιδιώτες υποψήφιους ψηφοφόρους σας, Γραμματειακή υποστήριξη (τηλεφωνήματα και κλείσιμο ραντεβού με τους παραλήπτες αυτών) διορθώσεις mailing list προπαγάνδα και διαφήμιση. Μάλιστα του εξήγησε ότι ο εφοδιασμός με εκλογικό υλικό προς τις τοπικές οργανώσεις θα γινόταν τακτικά και σε μικρές ποσότητες ώστε να υπάρχει η συνεχής επαφής και ο έλεγχος από μέρους μας. Ο εκπρόσωπος μας του απήντησε ότι και τις γνώσεις είχαμε για να αναλάβουμε αυτή την εργολαβία αλλά και το προσωπικό, απασχολούσαμε στο γραφείο μας 9 περίπου άτομα τα οποία έπρεπε για τις ανάγκες αυτής της αποστολής να επαυξήσουμε σημαντικά.
Ρώτησε τον εκπρόσωπό μας ο κ. Νικολαρόπουλος τι επρόκειτο να στοιχίσει η όλη επιχείρηση και εκείνος του απήντησε μετά από σκέψη ότι για τις ταχυμεταφορές θα έπρεπε να μας καταβληθούν περίπου 100.000 ευρώ ενώ για τις υπόλοιπες υπηρεσίες δηλαδή Γραμματειακή υποστήριξη κλπ δεν μπορούσε να γίνει εκτίμηση εκείνη τη στιγμή διότι δεν γνωρίζαμε πόσο χρόνο θα απασχολούμασταν. Συμφώνησε υπό την προϋπόθεση ότι εάν στις εκλογές εκλεγόταν το κόμμα σας και εσείς βουλευτής θα μου καταβάλλατε όσα συμφωνήθηκαν και μάλιστα είπε χαρακτηριστικά στο πολλαπλάσιο. Αν όχι, τότε θα παίρναμε εμείς το ρίσκο και δεν θα είχαμε καμία απαίτηση. Ο εκπρόσωπος σας του απήντησε ότι θα ενημέρωσε εσάς και εφόσον συμφωνούσατε θα μου ανέθετε την εργολαβία.
Μετά από δύο εβδομάδες και συγκεκριμένα την 21 Φεβρουαρίου 2004 ο εκπρόσωπος της εταιρείας μας πήρε μια κλήση στο κινητό του τηλέφωνο από τον εκπρόσωπο σας και εντολοδόχο σας ο οποίος τον πληροφόρησε ότι εσείς συμφωνήσατε να αναλάβουμε την εργολαβία με τους όρους και τις συμφωνίες που είχαν γίνει.
Στις 24 Φεβρουαρίου ημέρα Τρίτη το πρωί ξεκινήσαμε την παραλαβή και αποστολή από την οδό Σίνα σύμφωνα με τις λίστες που μας δίνατε με το προσωπικό του γραφείου μας αρχικά το οποίο επαυξήσαμε εν συνεχεία και ανήλθε συνολικά στα 17 άτομα εκτός από εμένα το ομόρρυθμο μέλος της εταιρείας και τον σύζυγό μου Γενικό Διευθυντή κ. Βασίλειο Μπρέκο που ριχτήκαμε στην ίδια μάχη.
Πραγματοποιήσαμε συνολικά (3.650) αποστολες επιστολών και δεμάτων από 24/2/2004 έως την παραμονή των εθνικών εκλογών, Γραμματειακή υποστήριξη αυτής της καμπάνιας καθώς προπαγάνδα και διαφήμιση. Εφοδιάζαμε τις τοπικές σας επιτροπές ακόμη και νυχτερινές ώρες ή πολύ νωρίς το πρωί και κατά τις ώρες αιχμής κυκλοφοριακής επισκεπτόμασταν τις επιτροπές αυτές όπου υπήρχαν πολλοί υποψήφιοι ψηφοφόροι είτε για να τους διανείμουμε υλικό είτε για να προπαγανδίζουμε την εκλογή σας.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι εκτός από τις επιτροπές και τους ιδιώτες ψηφοφόρους σας εφοδιάζαμε με υλικό εντεταλμένα από εσάς πρόσωπα τα οποία το διένειμαν σε διάφορα σημεία της Αθήνας.
Οι Εθνικες εκλογές διεξήχθησαν κανονικά, εσείς εκλεγήκατε βουλευτής και το κόμμα σας εκλήθη να κυβερνήσει τη χώτα. Μετά από μερικές ημέρες και αφού αφήσαμε να καταλαγιάσει ο αχός των εκλογών, ο Διεθυντής της εταιρείας μας και εκπρόσωπος μας κάλεσε στο τηλέφωνο τον κ. Σωτήριο Νικολαρόπουλο τον οποίο εν τω μεταξύ είχατε χρήσει Γενικό Διευθυντή του υπουργείου σας.
Μετά τα συγχαρητήρια και τις ευχές του ζήτησε ένα ραντεβού για να τακτοποιηθούμε οικονομικά και εκείνος τον παρέπεμψε στην κα. Βάσσου.
Οι οικονομικές απαιτήσεις από την εργασία που εκτελέσαμε ήταν και είναι 95.000 ευρώ για τις ταχυμεταφορές και για όλες τις άλλες υπηρεσίες τις οποίες αποτιμήσαμε ανάλογα με τον χρόνο που απασχολήθηκαμε ήταν και είναι 185.000 ευρώ, δηλαδή σύνολο 280.000 ευρώ. Σε αυτά δεν υπολογίσαμε την περαιτέρω ζημια μας, θετική και αποθετική διότι κρατήσαμε το επιπλέον προσωπικό μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.
Κύριε Υπουργέ, από εκείνη τη στιγμή έως σήμερα έχω γίνει ένα μπαλάκι του πινγκ πονγκ από τον κ. Νικολαρόπουλο και τον κ. Πλουμιστό, στον οποίο με παρέπμεψε εν συνεχεία, ανάμεσα σε ναυτιλιακή ταιρεία, ΟΔΗΕ, ΔΕΚΟ, ΟΠΑΠ, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, φορείς που υποτίθετο θα ικανοποιούσαν την απαίτησή μου. Για όλα αυτά έχω αποδεικτικά στοιχεία τα οποία μπορώ να θέσω στη διάθεσή σας εάν θελήσετε.
Τα αποτελέσματα όλης αυτής της ιστορίας για μας είναι η υπερχρέωσή μας διότι τα αποθεματικά κεφάλαια της εταιρείας μας τα διαθέσαμε για την ολοκλήρωση της εργολαβίας που αναλάβαμε, η διάλυση της επιχείρησής μας διότι υποχρεωθήκαμε να διατηρήσουμε μεγάλο αριθμό προσωπικού και μετά την εκλογή σας αφού οι υποσχέσεις περί ανάληψης άλλων εργασιών ως αποπληρωμή μας πήγαιναν και έρχονταν, η καταρράκωση της αξιοπρέπειάς μας με πρωτοφανή εμπαιγμό, η αφάνταστη ταλαιπωρία της οικογένειάς μας και η μεγάλη οικονομική ζημία που υποστήκαμε, θετική και αποθετική για την οποία επιφυλασσόμεθα.
Για όλα αυτά διαμαρτυρόμεθα έντονα και σας καλούμε όπως εντός 24 ωρών από τη νόμιμη επίδοση της παρούσης μας καταβάλλετε τα οφειλόμενα ήτοι το πραγματικό κόστος της εργολαβίας που ανήλθε τελικά στο ποσό των 280.000 ευρώ. Διαφορετικά θα επιδιώξω την είσπραξη αυτού του ποσού όπως ο νόμος επιβάλλει.
Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα και να την κοινοποιήσει σε αυτούς στους οποίους απευθύνεται.

Αθηνα 8 Σεπτεμβρίου 2007

Η Εξωδίκως Καλούσα για την εταιρεία με των επωνυμία ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ νομίμως εκπροσωπουμένη
Ο Γενικός Διευθυντής
Βασίλειος Μπρέκος

Συνέχεια στο επόμενο

===========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου