Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

...η ιστορία επαναλαμβάνεται ως τραγωδία της τραγωδίας...

...επειδή μίλησε στα Μ.Μ.Ε. και είπε την άποψή του για τις τεράστιες ευθύνες της πολιτείας στις περυσινές φωτιές στην Ηλεία. Ο πύραρχος υπηρετούσε στην Ανδραβίδα και η φωνή του ακούγεται στο συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο την ώρα που η φωτιά πλησίαζε στην Αρχαία Ολυμπία. Ο κ Χανιάς εμφανίστηκε χθες στον Κίτρινο Τύπου και επανέλαβε τα ίδια πράγματα, αφού παρά το περυσινό πάθημα, τίποτα δεν άλλαξε στον τομέα της πυροπροστασίας. Ελπίζουμε -μετά και από τα χθεσινά- ο Στρατηγός Άνεμος να μην τον μεταθέσει στα ...Στροφάδια!
Σε απολογία ο Διοικητής της Πυροσβεστικής

Ρουσφέτια στην Πυροσβεστική
Καταλάβατε τώρα γιατί δεν λειτουργεί η Πυροσβεστική;
(Στο δεύτερο video είναι όλοι οι υπόλοιποι... αυτοί δηλ. που μας κάνουν περήφανους...)
----------------------------------------------------------------------------------------
Όλοι προειδοποιούσαν, αλλά οι υπεύθυνοι κώφευαν... η ιστορία επαναλαμβάνεται ως τραγωδία της τραγωδίας...με τη διαφορά ότι σήμερα έχουν και πάλι ευθύνες χωρίς ελαφρυντικά, του "ΔΕΝ ξέραμε" ή του "όλο οι άλλοι ευθύνονται"

Οι δήμαρχοι της βορειοανατολικής Αττικής προειδοποιούσαν για τις φωτιές στην περιοχή τους... αλλά άλλοι σχεδίαζαν με τη ΕΜΥ.

Νάσος
Πηγή: video - atsarantos & pasok-eretria
==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.