Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Εξουσιαστές, παρ"εξουσιαστές" - παρακράτος και παρά"εξουσία"

Ηλεκτρονικός πόλεμος ...απο τα εσωτερικά της ΕΛ.ΑΣ για το ηλεκτρονικό έγκλημα!

Εδώ και δύο χρόνια υπάρχει στο
athens.indymedia.org μια συνεχόμενη ανάρτηση ποστ που δείχνει ότι κάποιος από την υπηρεσία που ξέρει καλά τι γίνεται εκεί μέσα ( μόνο τους σειριακούς αριθμούς των υπολογιστών που χρησιμοποιούν δεν έχει γράψει ) και τι έχει παιχθεί με μια σειρά υποθέσεις που έχει χειριστεί η υπηρεσία ... και δεν λέμε τώρα για τις καραμπινάτες περιπτώσεις παιδόφιλων που έχουν φθάσει κατά καιρούς από την Interpol και FBI πού μετά απο "σπάσιμο" server ιστοσελίδων με παιδοφιλικό υλικό τσάκωσαν και Έλληνες χρήστες που έμπαιναν εκεί και συνήθως αγόραζαν το υλικό με πιστωτικές κάρτες... αλλά για άλλες θολές υποθέσεις ...που μάλλον στήνονταν και μια από αυτές του blog me έφθασε και στην Αμερική και μπήκε η Ελλάδα στην λίστα του υπουργείου εξωτερικών της Αμερικής ως η χώρα που διώκει την ελεύθερη έκφραση ...στο internet για υποθέσεις που δεν δικάζονται και για παραθρησκευτικές οργανώσεις που καθοδηγούν αυτές τις διώξεις! Και μη χειρότερα...

Σχόλιο: Το ότι διαπλέκονται οι εξουσιαστές με παρ"εξουσιαστές" και οι μυστικές υπηρεσίες με ενδεχόμενα ύποπτα σενάρια και άλλα τινά λέγονται... αλλά δύσκολα αποδεικνύονται. Ο περασμένος Δεκέμβρης, με τα γνωστά γεγονότα, έδειξε σε κάθε υποψιασμένο πολίτη, ότι τουλάχιστον μπορεί να εικάσουμε για ενδεχόμενη προβοκάτσια σε πορείες με καταστροφές περιουσιών και άλλων εκτρόπων, σε βάρος παιδιών που το μόνο τους "παράπτωμα" είναι το νεαρό της ηλικίας τους και το ενθουσιώδες της παρουσίας τους για μια άλλη κοινωνία που ο κάθε νέος ονειρεύεται να ζήσει.

Έχουν καταγραφεί σε πολλά blogs, αλλά και σε ορισμένα ΜΜΕ που η δημοσιογραφία τους έχει εγκυρότητα, για περίεργες παρεισφρήσεις "αγανακτισμένων" πολιτών ή ακόμη και "μπροστάρηδων" κουκουλοφόρων που ωθούν ή μάλλον παρ εκτρέπουν τη διαμαρτυρία σε πεδίο μάχης. Ο καθένας μας έχει βγάλει τα δικά του συμπεράσματα και έχει κάνει σαφώς και τις δικές του αξιολογήσεις... εμείς απλά επισημαίνουμε και αφήνουμε στο καθένα μας να αιτιολογήσει το πως μπορεί να οργανωθούν "αντάρτικες ομάδες" των "γνωστών αγνώστων" που αν και γνωστοί... ΔΕΝ έχουν συλληφθεί ποτέ.

Ιστορικά αλλά και εκ του αποτελέσματος, στα τελευταία χρόνια από τη μεταπολίτευση, τεκμαίρεται ότι οι οργανωμένες ομάδες είχαν σχεδόν πάντοτε πρόσβαση σε κρατικές υπηρεσίες. Ο μύθος της δήθεν αυτό οργάνωσης δεν πείθει σχεδόν κανέναν.

Πάμε τώρα στη περίπτωση του Αντώνη Τσιπρόπουλου.
Η διαπίστωση που έκανε η Λαπούτα:
"Αύριο γίνεται η, τελευταία ελπίζουμε, εκδίκαση της υπόθεσης blogme.gr που κόστισε ψυχικά και υλικά στον Αντώνη Τσιπρόπουλο χάρη στην κακία και την εκδικητική μανία ενός τηλεπλασιέ ελλαδέμπορα. Όταν η γελοιότητα συναντά την επίφαση της νομιμότητας το πράγμα παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις με συνέπειες που θα καθοριστούν από την ολοκλήρωση της δίκης. Γιατί η δίκη δεν γίνεται εναντίον του funel με όχημα τον Τσιπρόπουλο, αλλά εναντίον της ελευθερίας του λόγου στο ελληνικό διαδίκτυο. Εύχομαι η ελληνική δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος της και ο Τσιπρόπουλος να αποζημιωθεί γενναία για την άδικη ταλαιπωρία που υπέστη τα τελευταία χρόνια. Και κυρίως, να κοπεί ο βήχας του κάθε λαμογιού που νομίζει ότι μπορεί να κοροϊδεύει και να βρίσκεται υπεράνω κριτικής τρομοκρατώντας όποιον φέρει αποδείξεις και κριτική εναντίον του."
Δυστυχώς και αυτή η δίκη αναβλήθηκε για τον Μάιο του 2010.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Εμείς έχουμε γράψει για τον Αντώνη, βλέπε σχετικά "blogme"

Αυτό που λέμε παρακράτος και παρά"εξουσία" δυναμώνει σε περιόδους κυβερνήσεων που έχουν χάσει το λαϊκό έρεισμα και αποπροσανατολίζουν το ενδιαφέρον των πολιτών από τα πραγματικά προβλήματα στο φόβο και την ανασφάλεια.

Νάσος.
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.