Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

Τολμήστε άθλιοι και άνανδροι συκοφάντες, Επιλέξτε εσείς το μέσο του διαλόγου.

Τέλος απεργίας, συνέχεια διαδοχολογίας.

Σήμερα Κυριακή, όπως και κάθε Κυριακή, η διαθεσή μου όπως και των περισσοτέρων, είναι πιο χαλαρή. Έτσι σήμερα, δεν θέλω να γράψω ένα αντίστοιχο άρθρο σαν το χθεσινό, αλλά θα ασχοληθώ λίγο με την επικαιρότητα. Πολιτική επικαιρότητα κυρίως αλλά και “blogιακή”.

Στα της πολιτικής προς μεγάλη απογοήτευση του Κ.Κ.Ε. και του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. , οι εργαζόμενοι στο λιμάνι αποφάσισαν να σταματήσουν την απεργία τους μετά από συνάντηση που είχαν με την Υπουργό Οικονομίας, Λούκα Κατσέλη. Αυτό σίγουρα είναι ένα θετικό βήμα στην υπόθεση που μας απασχολεί το τελευταίο διάστημα, καθώς σαν καταναλωτές θα γλιτώσουμε τις μεγάλες αυξήσεις στις τιμές των προϊόντων οι οποίες θα επέρχονταν αν συνεχιζόταν η απεργία. Επίσης όπως φαίνεται από τις χθεσινές εξελίξεις, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα εκπληρώσει την προεκλογική του δέσμευση για επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας με τους Κινέζους της Cosco κάτι που φυσικά μας χαροποιεί.

Στα υπόλοιπα της πολιτικής επικαιρότητας κυριαρχεί το παρασκήνιο για τη διαδοχή στη Νέα Δημοκρατία. Έκει που όλοι λένε ότι δεν θα χρησιμοποιήσουν μηχανισμούς , εκεί που όλοι ξαφνικά ανακάλυψαν τον “κοινωνικό φιλελευθερισμό” , κάτι που αμφιβάλλω αν ξέρουν τι ακριβώς σημαίνει και είμαι βέβαιος ότι κανένας τους δεν ξέρει πως να το εφαρμόσει. Αναλυτικά με τη “μάχη της διαδοχής”-όπως συνηθίζουν να λένε οι δημοσιογράφοι- θα ασχοληθώ σε επόμενο άρθρο μέσα στη βδομάδα.

Στην “blogιακή” επικαιρότητα ξεχωρίζει η κόντρα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στο γνωστό blog ποικίλης ύλης (ή ποικίλης αηδίας πιο σωστά) “Τρωκτικό” και στο blog “Στοχασμός-Πολιτική”. Όπως συνηθίζει το “Τρωκτικό” ανέβασε μια λασπολογική ανάρτηση ενός ανώνυμου αναγνώστη που κατηγορεί τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Από το γραφείο του Υπουργού ζήτησαν εξηγήσεις και αποδείξεις, με το θέμα ασχολήθηκε το “Στοχασμός-Πολιτική” , και μετά ακολούθησε μια υβρεολογική, αγενέστατη και άνανδρη επίθεση στον διαχειριστή του “Στοχασμός-Πολιτική”. Τον χαρακτηρίζουν “αφισοκολητή” και τον κατηγορούν ότι ψάχνει μια θέση μέσω του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και άλλα τέτοια ψέμματα. Το θέμα είναι ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος γράφει επώνυμα στο blog του ενώ στο “Τρωκτικό” βρίζουν και κατηγορούν ανώνυμα.

Και φυσικά η ανωνυμία στα blogs είναι σεβαστή αλλά όταν συνοδεύεται από χυδαίες επιθέσεις είναι τουλάχιστον ανήθικη. Άλλωστε όποιος γνωρίζει την ιστορία του “Τρωκτικού” και του φερόμενου ως διαχειριστή του ξέρει για τι ακριβώς μιλάμε… Δείτε την υπόθεση εδώ καθώς και μια ανάρτηση σχετικά με την “εγκυρότητα” και την “αξιοπιστία” του “Τρωκτικού” εδώ.

Προς το παρόν δεν θέλω να ασχοληθώ περισσότερο με το θέμα. Δεν θα ήθελα να χαλάσω το Κυριακάτικο πρωινό μου ασχολούμενος με τις αηδίες του “Τρωκτικού”.

Καλή συνέχεια στη μέρα σας, καλή ξεκούραση και καλή διασκέδαση. Είτε αυτή η διασκέδαση είναι ένα γεύμα σε μια ταβέρνα, είτε είναι μια οικογενειακή μάζωξη, είτε είναι μια βόλτα σε ένα γήπεδο, είτε ένα απλός καφές. Τα λέμε…

Σχόλιο: Τελικά αν ήξερα το βούρκο που είναι γεμάτος με τα ανώνυμα τρωκτικά, ίσως ΔΕΝ αποφάσιζα να γράψω τίποτα. Το e-mail του Υπουργού το έλαβαν πολλοί αποδέκτες.

Είναι το ίδιο που μας ενημέρωνε προεκλογικά για τις δραστηριότητές του.

Το εν λόγω κείμενο που δημοσίευσα για λόγους δεοντολογίας, είχε την πλήρη ενημέρωση των κατάπτυστων τρωκτικών. Προσπάθησα στην αρχή να τους προσεγγίσω φιλικά, με την έννοια να απαντήσουν ή έστω να δημοσιοποιήσουν το e-mail, αλλά αρνήθηκαν προφασιζόμενοι ότι ΔΕΝ απαντούν σε ΜΗ διασταυρωμένα e-mail.

Βέβαια ΔΕΝ θα προβώ στην δημοσιοποίηση όλης της ιδιωτική μας αλληλογραφίας, το υποσχέθηκα άλλωστε (εκτός από τα δύο τελευταία συκοφαντικά που επιφυλάσσομαι), αλλά είχαν αυτό που δηλώνω ευθαρσώς είναι ότι είχαν την πλήρη γνώση.

Το ότι προστατεύουν, οι βρομιάρηδες των υπογείων της πλέον ελεεινής (δήθεν) δημοσιογραφίας, κάποιον "φαντάρο να ΜΗΝ το στείλετε στη Γυάρο" είναι πέρα για πέρα ψεύτικο και γελοίο να το ισχυρίζεται κάποιος με την απλή λογική: Γιατί η όποια δημοσιοποίηση του θέματος θα είχε προφανώς την προστασία του ατόμου, αλλά και την εύλογη ικανοποίηση του αιτήματός του.

Η δική μου εκδοχή ήταν (και παραμένει ακόμη) ότι ΔΕΝ μπορεί ο συγκεκριμένος (υπαρκτός ή ΜΗ) υπό στράτευση πολίτης, που διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα, να κρύβεται πίσω από μία ανεξήγητη ανωνυμία, προστατευμένος τάχα για τα ανθρώπινα δικαιώματα της ανωνυμίας του. Το story έχει πολλά ερωτηματικά.

Η ΜΗ ανάρτηση και της δικής μου απάντησης, δείχνει ότι αυτό το κατάπτυστο και ελεεινό μέσο, που κατόρθωσε να επιπλέει με το τίτλο του Νο1 στο βούρκο της ανωνυμίας του, αρέσκεται να συκοφαντεί και να παριστάνει τον Ρομπέν των φτωχών και των αδικημένων.

Τους προκαλώ σε δημόσιο διάλογο, εγώ με την επωνυμία μου και όλα τα απαραίτητα έγγραφα που παριστάνουν την κρυστάλλινη και διαυγή διαδρομή μου στο δημόσιο βίο αυτής της χώρας, και αυτοί ας έρθουν με τη μάσκα του άθλιου ποντικομαμή υβριστή.

Τολμήστε άθλιοι και άνανδροι συκοφάντες, Επιλέξτε εσείς το μέσο του διαλόγου.

Νάσος.

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.